Coronavirus

Lisbet Dahl sygemeldt - misser sin sidste sæson af Cirkusrevyen

Lisbet Dahl misser sin sidste sæson i Cirkusrevyen.

Den folkekære skuespiller Lisbet Dahl kommer ikke til at deltage i årets Cirkusrevy, da hun døjer med senfølger, efter hun i april blev ramt af coronavirus.

Det skriver Cirkusrevyen i en pressemeddelelse.

Årets revy skulle ellers have været hendes sidste omgang på Bakkens scene, og afbuddet ærgrer revyens direktør Torben Pedersen, der havde glædet sig til hendes store finaleshow.

- Vi er alle på revyen meget påvirket af Lisbets sygemelding. Det er bestemt ikke den afslutning, Lisbet selv havde fortjent at få i Cirkusrevyen, men holdet på scenen vil hver aften give Lisbet en velfortjent hyldest, siger Torben Pedersen.

Erstatning er på plads

I forvejen var årets premiere blevet rykket, så Lisbet Dahl kunne nå at blive klar, men nu vil Pernille Schrøder i stedet træde til på holdet, der også består af Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Carsten Svendsen.

- Pernille er en fantastisk skuespiller med et stort talent og hjerte for revy, og vi glæder os alle på holdet til at dele Cirkusrevy-scenen med hende, siger skuespiller Niels Olsen.

Lisbet Dahl debuterede i Cirkusrevyen 1974, og siden 1985 har hun af flere omgange medvirket og instrueret revyen i teltet på Bakken.