GO'

Puk Elgård stopper som vært på 'Go' morgen Danmark' efter syv år

Det er tid til at prøve noget andet, lyder det fra Puk Elgård.

Efter syv år og tusindvis af tv-timer som vært for TV 2-programmet ’Go’ morgen Danmark’ har Puk Elgård valgt at skifte spor.

Den 53-årige tv-vært har valgt at stoppe som vært for programmet efter lange og grundige overvejelser, fortæller hun.

- Jeg har været en del af programmet i rigtig mange år, og jeg føler, at jeg har tilført ’Go’ morgen Danmark’ det, jeg kunne. Jeg har brug for nye udfordringer, og jeg overlader trygt sofaen til en anden, siger Puk Elgård.

Siger farvel til seerne

Puk Elgård blev ansat som vært for programmet 1. november 2014 og tonede første gang frem på skærmen 15. november samme år.

Søndag 31. oktober siger hun farvel og tak til seerne af 'Go' morgen Danmark'.

De har ifølge Puk Elgård haft en særlig betydning for hende.

- Vores seere er noget helt specielt. De følger virkelig med i programmet. De er dedikerede og opmærksomme. De er gode til at sende roser, men de er heller ikke bange for at sige, hvis der er noget, de ikke kan lide, siger hun.

Derfor er det også vigtigt for hende at sige pænt farvel til dem, der har set med gennem årene.

- Jeg ved, at 'Go’ morgen Danmark' betyder meget for mange mennesker. Måske særligt for de mennesker, som af en eller anden grund ikke har nogen at stå op sammen med. Det har været en ære at sprede hygge og information - særligt hos dem, der sidder alene, siger Puk Elgård.

TV 2-redaktør: Samarbejdet fortsætter

Ifølge Henriette Ladegaard-Pedersen, der er redaktør for 'Go' morgen Danmark' og 'Go' aften LIVE' på TV 2, vil Puk Elgård blive savnet.

- Vi har fuld forståelse for, at hun ønsker at prøve noget nyt, og vi ønsker hende alt det bedste. Vi glæder os til at se hende i nye sammenhænge og til et forsat samarbejde på andre produktioner på TV 2, siger hun.

Puk Elgård har altid været helt sin egen og har aldrig sparet på sig selv, lyder det.

- Hun er skæv og måske lidt skør og meget lattermild, men først og fremmest er hun udstyret med et stort hjerte og en varme og omsorg, der når alle hjemme i stuerne og giver gæsterne i studiet en oplevelse, som de aldrig glemmer, siger Henriette Ladegaard-Pedersen.