Framing Britney Spears

Britney Spears' manager siger op

Han hævder, at verdensstjernen er på vej på pension.

Miseren om Britney Spears er langt fra overstået. Tværtimod.

Den seneste udvikling i sagen er, at sangerens næsten livslange manager, Larry Rudolph, har valgt at stoppe.

Som hendes manager mener jeg, at det er i Britneys bedste interesse, at jeg fratræder

Larry Rudolph, musikmanager

Det oplyser han mandag i et opsigelsesbrev sendt til stjernens værger Jodi Montgomery og faderen Jamie Spears.

Mediet Deadline er kommet i besiddelse af brevet og har valgt at bringe det.

Larry Rudolph, der på billedet herover ses sammen med Britney Spears, har siden 1995 arbejdet som en del af hendes team.

Han arbejder samtidig også for bandet Aerosmith, Miley Cyrus og Justin Timberlake.

Hun vil på pension

Årsagen til opsigelsen er ifølge ham selv enkel: Britney Spears vil indstille musikkarrieren.

- Det er over to og et halvt år siden, Britney og jeg sidst talte sammen, hvor hun på det tidspunkt informerede mig om, at hun gerne ville holde en pause fra arbejdet på ubestemt tid. Tidligere i dag blev jeg klar over, at Britney har givet udtryk for sin intention om officielt at gå på pension, starter Larry Rudolph sit opsigelsesbrev.

Siden 2019 har Britney Spears haft pause fra musikken, og hendes advokat har også tidligere udtalt, at Britney Spears ikke ønsker at vende tilbage til scenen, så længe hendes far råder over hendes økonomi.

Musikmanagerens forklaring på, hvorfor han stopper samarbejdet helt, er dog første gang pension bliver nævnt.

- Jeg blev oprindeligt hyret på Britneys opfordring til at hjælpe med at være manager og for at støtte hende i sin karriere. Og som hendes manager mener jeg, at det er i Britneys bedste interesse, at jeg fratræder fra hendes hold, idet der ikke længere er brug for mine professionelle ydelser, skriver Larry Rudolph i brevet.

Formynderordning fortsætter

Fratrædelsen kommer under en uge efter, at en dommer i Los Angeles har afvist Britney Spears' anmodning om at fjerne hendes far Jamie Spears som formynder.

Forlængelsen af værgeordningen betyder, at Jamie Spears fortsat har fuldmagt til blandt andet at varetage dele af hendes formue, karriere og liv.

Under retsmøderne rettede Britney Spears voldsomme anklager mod sin far og sit team, og fortalte blandt andet, hvordan hun trods sygdom er blevet tvunget til at turnere og endda nægtet at få flere børn.

I brevet kommenterer den nu tidligere manager kort den omdiskuterede og kritiserede værgeordning. Han understreger, at han intet har haft med ordningen eller detaljerne om ordningen at gøre, og at han ønsker popstjernen al sundhed og lykke i verden.

Den næste høring i sagen er planlagt 14. juli.