Kendte

52-årig mand anholdt, efter han forsøgte at bryde ind i Taylor Swifts hjem

Sangerinden fik i 2018 et polititilhold mod en anden mand, som forsøgte at bryde ind i hendes hjem med en kniv.

En 52-årig mand blev i weekenden anholdt, efter han opholdt sig ulovligt ved den amerikanske sangerinde Taylor Swifts hjem på Manhattan i New York City og ifølge politiet forsøgte at bryde ind.

Ifølge BBC modtog politiet et alarmopkald lørdag aften om, at en mand befandt sig på sangerindens grund.

Derefter rykkede de ud og anholdt manden. Han blev efterfølgende løsladt og sigtet for overtrædelse af loven.

Mand tog et bad og lagde sig til at sove

Taylor Swift har før haft problemer med stalkere, som er brudt ind i hendes hjem.

Blandt andet fik hun i 2018 et polititilhold mod en mand, som forsøgte at bryde ind i hendes hjem med en kniv. Og i 2019 blev en mand anholdt ved for anden gang at forsøge at bryde ind i hendes hjem, kort tid efter han var blevet løsladt.

Manden havde afsonet seks måneders fængsel, efter han havde brudt ind i Swifts hjem og ifølge politiet havde taget et bad, inden han havde lagt sig til at sove. Politibetjente fandt ham efterfølgende sovende i hjemmet, og Taylor Swift havde ikke opholdt sig i hjemmet under indbruddet.

Må ikke lade os styre af frygt

Sangerinden selv skrev i marts 2019 en klumme i magasinet 'Elle', hvor hun kom ind på, hvilke konsekvenser det har haft for hende at leve med stalkere.

- Hjemmesider og tabloidmedier har taget det på sig at skrive alle de adresser, jeg nogensinde har haft, online. Du får nok stalkere, som forsøger at bryde ind i dit hus, og du begynder på en måde at forberede dig på dårlige ting.

- Hver eneste dag prøver jeg at minde mig selv om det gode i verden, den kærlighed jeg har set, og den tro jeg har i menneskeheden. Vi er nødt til at leve modigt for virkelig at føle os i live, og det betyder, at vi ikke skal lade os styre af vores største frygt, skrev hun blandt andet.

Taylor Swift står blandt andet bag hitsene 'Love Story' og 'You Need To Calm Down'.

I 2019 var hun nummer et på Forbes' liste over de 100 bedst betalte kendisser. Fra 1. juni 2018 til 1. juni 2019 tjente hun således intet mindre end 185 millioner dollars, der svarer til 1,2 milliarder danske kroner før skat.

Under årets Grammy-uddeling vandt hendes album 'Folklore' prisen for Årets Album.