Kendte

Britney Spears udgiver ny sang med Backstreet Boys: - Et stykke sløjt iscenesat 90’er-nostalgi

Det har i lang tid været andre ting end musikken, der er løbet med opmærksomheden omkring Britney Spears, men nu er der nyt fra sangeren.

Fredag landede en tidlig julegave til alle dem, der har savnet 90’ernes poppede lyd og boyband-toner.

Her udgav Britney Spears en deluxe-version af ​​sit album ’Glory’ fra 2016, som blandt andet inkluderer et helt nyt musikalsk samarbejde mellem hende og boybandet Backstreet Boys på sangen ’Matches’.

Et nummer, som ifølge kulturjournalist og radiovært Niels Pedersen ikke er andet end "et stykke sløjt iscenesat 90’er nostalgi".

- Det har handler ikke om andet, end at historien skal genaktiveres. Det er et forsøg på at vække en god stemning af begejstring fra dengang, hvor boybands var det eneste, der duede, siger han.

En ting for fans

Det interessante ved samarbejdet er ifølge kulturjournalisten, at der er tale om to musikalske højdespringere, som var med til at forme lyden af 1990’erne og 2000'erne, og som står stærkt på den samme fanbase.

Men selvom de begge havde grebet om musikbranchen dengang, kommer det nye nummer ikke til at starte en renæssance for hverken Britney Spears, Backstreet Boys eller 90'ernes lydtapet, lyder det.

- Det er den samme lyd, som påvirkede rigtig mange mennesker. Men nummeret kan kun interessere de fans, der var med dengang. Den er ligegyldig for alle andre, siger Niels Pedersen.

Derfor spår han også, at ’Matches' hurtigt vi blive glemt igen i den evige strøm af sød popmusik.

Privatlivet fylder mest

Det er heller ikke musikken, der i den seneste tid er løbet med mest opmærksomhed i Britney Spears' liv.

Den 39-årige sanger har fyldt i medierne i både ind- og udland på grund af en stor strid om hendes selvbestemmelse.

Siden sit opsigtsvækkende sammenbrud i 2007 har Britney Spears nemlig været umyndiggjort, mens hendes far, Jamie Spears, har fungeret som værge og varetaget både hendes formue og karriere.

En ordning, som sangeren i mere end et år har kæmpet for at få omstødt, så hun igen kan bestemme over sit eget liv.

Striden mellem Britney Spears og hendes far handler i høj grad om en omdiskuteret værgeordning.

Men i starten af november slog en dommer fast, at Britney Spears ikke kan få lov til at fjerne sin far som værge – og derfor må fortsætte sin tilværelse med den 68-årige tidligere manager ved roret.

Og det har fået sangeren til at nægte at optræde, så længe hendes far har magten over hende.

Så noget kan tyde på, at fans verden over kommer til at kigge langt efter en stor 90’er-symfoni af en liveoptræden med Backstreet Boys og Britney Spears.