Kendte

Hollywoodstjerne mediterede 12 dage i ørkenen – nu er han kommet tilbage til en forandret verden

Jared Leto har proklameret, at han tager direkte i isolation.

For 12 dage siden var verdens flytrafik nogenlunde uforandret, børn gik i skole og coronavirussen mest af alt noget der fandtes i Kina og Norditalien.

Sådan så verden ud, da den amerikanske skuespiller Jared Leto slukkede sin telefon og gik i total isolation i ørkenen for at meditere.

I går vendte han hjem til en forandret verden: Coronavirussen er i mellemtiden officielt blevet en pandemi, skolerne er lukket ned, flytrafikken indstillet, og USA i undtagelsestilstand.

Jared Leto er kendt for roller i 'Dallas Buyers Club', 'Suicide Squad' og 'American Psycho' og som forsager i bandet '30 Seconds to Mars'.

- Ufatteligt for at sige det mildt

Oscarvinderen og musikeren skrev om sin tilbagevenden til omverdenen på sin Instagram- og Twitterprofil, hvor henholdsvis 10,3 og 4,3 millioner mennesker følger Jared Leto:

- Wow. For 12 dage siden begyndte jeg at meditere i stilhed i ørkenen. Vi var totalt isolerede. Ingen telefon, ingen kommunikation. Vi havde ingen idé om, hvad der foregik udenfor, skrev han.

- Gik i går ud i en helt anderledes verden. En, der er forandret for altid. Ufatteligt for at sige det mildt, skrev han i opslaget, der slutter af med en opfordring til at blive inde i sikkerhed.

Noget, han selv agter at gøre.

'Det mest Jared Leto i verden'

Nyheden om den excentriske skuespillers meditationsisolation har vakt folks interesse på sociale medier:

En Twitterbruger kalder det, at Jared Leto ikke ved noget om coronavirussen, fordi han var på meditationsretreat for "det mest Jared Leto i verden".

En anden har delt denne gif:

Ikke den eneste, der var uvidende

Jared Leto er ikke den eneste, der har fået - eller får - sig et chok over forandringerne efter coronakrisens indtog.

I flere ’Big Brother’-huse verden over sidder der nemlig realitydeltagere, som ikke har fået informationer udefra siden begyndelsen af februar eller marts.

De tyske 'Big Brother'-deltagere.

Både tyske, canadiske og australske deltagere har været så isolerede, at coronavirussens udvikling ikke er nået ind i de videoovervågede huse.

Andre stjerner opfordrer også folk til at holde afstand, spritte hænder og generelt tage coronavirussen alvorligt.

Blandt andet har sangerinderne Ariana Grande, Billie Eilish og Taylor Swift lagt Instagramopslag op til deres fans med en opsang, mens skuespillerne Idris Elba og Tom Hanks selv er blevet testet positive for covid-19 og derfor har opfordret til forsigtighed for at begrænse smitten.