Kendte

Justin Bieber dedikerer nyt valentins-album til sin kone

Justin Bieber og konen Hailey Baldwin ved premieren på 'Justin Bieber: Seasons' i Los Angeles. Mario Anzuoni / Ritzau Scanpix

Det nye album har dog ikke fået en flyvende start hos anmelderne.

Det er mere end fire år siden, at Justin Bieber senest udgav et album.

Men nu er der godt nyt til alle Beliebers, for den canadiske sanger har valgt at bruge årets mest romantiske dag til at sende sit femte album 'Changes' på gaden.

Et kærlighedsalbum, han i bedste valentinsstil har valgt at dedikere til konen Hailey Baldwin, som popstjernen har været gift med siden 2018.

Justin Bieber og Hailey Bieber blev gift i efteråret 2018.

Anmeldernes manglende kærlighed

Noget tyder dog på, at kærligheden ikke helt har tryllebundet de første anmeldere, der har lyttet til det nye album.

Mediet The Guardian kalder det for "afdæmpet og beskedent", hvilket anmelderen ikke forbinder med en imponerende popudgivelse.

- Det er et tøvende frem for eksplosivt comeback med en tyggegummisingle, der virker til pligtskyldigt at være lavet for at tilfredsstille hans pladeselskab, lyder det.

Alligevel kvitterer mediet med tre stjerner til albummet, mens anmelderen medgiver, at den 25-årige sanger stadig er en af verdens største popstjerner.

Justin Biebers sangtalent blev opdaget på Youtube, da sangeren var 13 år gammel. Siden er der sket meget med den nu 25-årige stjerne.

Hos det britiske medie Independent er de dog mere fedtede med stjernedrysset og sender kun to af slagsen afsted til 'Changes'.

- Rækken af sange om hans nye kone er så uinspirerede, at han ligeså godt kunne erklære sin kærlighed til et husholdningsapparat, skriver mediets anmelder.

Mere ambivalent har anmelderen det dog hos BBC, der på den ene side bliver følelsesladet af albummets "hundehvalpede ærlighed", men alligevel mener, at den nye udgivelse mangler "fremdrift".

Reklame for fuld udblæsning

Den 25-årige canadier har især på sociale medier gjort et stort nummer ud af promoveringen af det nye album.

I december teasede han første gang for udgivelsen i et Instagramopslag, og løbende har Justin Bieber da også sørget for at tælle ned til udgivelsesdagen for sine mere end 127 millioner følgere på det sociale medie.

Og selvom anmelderne i første omgang ikke falder på halen over de nye produktioner fra sangeren, ser det anderledes ud på Twitter.

Her sender brugerne masser kærlighed tilbage til den romantiske gestus.

- Justin Bieber er en af ​​de få kunstnere, der lavede en god overgang fra en teenage-popsensation til en ordentlig musiker, skriver filminstruktør Imoh.

Samtidig kalder andre brugere udgivelsen for "den bedste i hans karriere", mens andre roser popstjernen for aldrig at skuffe - selvom der er gået over fire år siden sidste album.

Justin Bieber fortæller på Instagram om den nedtur, han har været igennem, efter han som helt ung blev verdensstjerne.

Satte karrieren på pause

Sidste gang den canadiske stjerne udsendte et album, var i 2015 med ’Purpose’. Stilheden har været et helt bevidst valg fra Justin Biebers side, der i 2017 aflyste en del af sine turnéer for at "komme i balance med sig selv".

Tidligere i år fortalte han i et opslag på Instagram, hvordan hans liv blev vendt på hovedet, da han som 13-årig blev opdaget på YouTube, hvor han sang covernumre. Siden er hans sange blevet streamet over 50 milliarder gange.

Det store pres ledte den unge sanger ud i et misbrug af hårde stoffer, der tog ham flere år at komme ud af.

Men tidligere på året brød sangeren stilheden og udgav nummeret 'Yummy', og nu er han altså på banen med sit nye valentinsalbum - om man kan lide det eller ej.