Kendte

Internettet undrer sig: Hvem var den lille pige, der sang med Jennifer Lopez ved Super Bowl?

Jennifer Lopez og datteren Emme Maribel Muñiz' optræden sammen. Shannon Stapleton / Ritzau Scanpix

Spørgsmålet 'Sang Jennifer Lopez' datter til Super Bowl'? trendede på Google kort efter det højt profilerede pauseshow.

Den årlige afslutning på den amerikanske fodboldliga NFL – Super Bowl-finalen – er på alle måder stort i USA. Og dette års afslutning natten til mandag dansk tid var ingen undtagelse.

Underholdningen i pausen – halftime-showet – står nogle af de absolut største stjerner altid for. Men dette år var det hverken Jennifer Lopez eller Shakira, der ellers begge optrådte, som folk snakkede om bagefter.

For hvem var den lille pige med den store stemme, der sang sammen med Jennifer Lopez? Spørgsmålet blev heftigt søgt på en kort periode på Google, og derefter begyndte et hav af artikler at poppe op på de amerikanske nyhedssider.

Emme Muñiz giver den gas med et kæmpe kor ved pauseshowet.

Det var Jennifer Lopez' datter, Emme Maribel Muñiz, der havde stjålet rampelyset.

Den blot 11-årige pige sang en del af sin mors kæmpehit 'Let's Get Loud' med et kor af andre børn omkring sig. Herefter stemte hendes mor i, mens Shakira spillede på trommer.

Emme Muñiz og hendes tvillingebror, Maximilian David Muñiz, er Lopez' børn, som hun har med eksmanden Marc Anthony.

Det var de to legender Shakira og Jennifer Lopez, der stod for underholdningen i pauseshowet. Sidste år var det Maroon 5 og Travis Scott, og i 2018 var det Justin Timberlake.
Jennifer Lopez med datteren Emme Maribel Muñiz i 2012 - allerede dengang var ligheden mellem mor og datter slående.

Det er dog ikke første gang at offentligheden får et glimt af Lopez' datters talent.

I maj 2019 offentliggjorde Lopez en video, hvor hendes datter synger Alicia Keys-sangen 'If I Ain't Got You' med sin mors vejledning. Og det fik internettet op af sædet.

Videoen er set næsten fire millioner gange og resulterede i dagene efter udgivelsen i en lang række artikler i de amerikanske medier.

Se Emme Muñiz' optræden cirka 11.45 minutter inde i videoen her:

Det var Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers, der spillede mod hinanden på Hard Rock Stadium i Miami Gardens i Florida.

Kansas City Chiefs løb med sejren.