Kendte

Galleri: Se stjernerne på den røde løber til Tvprisen 2020

Tv-værterne Lene Beier og Jakob Kjeldbjerg, tv-personligheden Amalie Szigethy og journalist og tv-vært Peter Ingemann var alle på den røde løber før showet. Ritzau Scanpix

Journalist og taltshow-vært Anders Lund Madsen var vært ved aftenens prisuddeling.

Lange kjoler og velfriseret hår fyldte den røde løber til Tvprisen 2020 i Tivoli Hotel og Congress Center i København.

Arrangementet er Danmarks største uddeling af tv-priser og hylder årets største tv-præstationer og bedste programmer.

TV 2 har samlet billeder fra den røde løber, som du kan se herunder:

Ibi Makienok er model, skuespiller og tv-vært. Til lørdagens show var hun nomineret til prisen som 'årets underholdningsvært' for programmet 'Date mig nøgen' på TV 2 Zulu.
Musiker Wafande og tv-vært Jacob Riising på den røde løber. Sidstnævnte var nomineret til prisen som 'årets bedste underholdningsvært' for programmet 'Riising Late Night'.
Tv-personlighed Amalie Szigethy løb med opmærksomheden før showet med sin gennemsigtige, lange kjole.
Komiker og skuespiller Melvin Kakooza og skuespillerne Rikke Bilde og Anders Brink Madsen medvirker alle i serien 'Sunday', der vandt aftenens pris for 'bedste satire/comedy'.
Lene Beier er blandt andet vært på programmet 'Landmand søger kærlighed' på TV 2.
Radio- og tv-vært Mads Steffensen og livsstilsekspert Anne Glad er begge med i programmet 'Kender du typen' på DR1, som var nomineret til 'bedste livsstilsprogram'.
Familien Pitzner vandt prisen for 'årets bedste karakterdrevne serie' for TV 2 Zulu-serien 'Diamantfamilien'.
Studievært Camilla Ottesen og journalist og talkshow-vært Anders Lund Madsen. Sidstnævnte havde også æren af at være vært til aftenens prisuddeling.
Natasja Crone og Rasmus Tantholdt på den røde løber. Først nævnte løb med prisen 'bedste fakta-vært' for programmet 'Det sidste ord' på TV 2.
Musiker og skuespiller Nikolaj Steen, tv-vært Ane Cortzen og journalist Abdel Aziz Mahmoud stillede op til billede sammen.
Mette Bluhme var vært på programmet 'Danmarks bedste designer' på DR1.
Kokken Umut Sakarya medvirkede i årets 'Vild med dans' på TV 2, men trak sig fra programmet efter mange hadske og grove kommentarer på de sociale medier.
Tv-vært Anders Agger og kok Anne Hjernøe var nomineret til 'seerprisen' for programmet 'Anne og Anders i Mellemøsten: Libanon'.
Janni Christensen er med i TV3-programmet 'Forsidefruer'.