De største øjeblikke

Det så du ikke på tv: Lokkede helt private tanker ud af Cecilie Hother

Mikkel Karlsen er så dygtig til at aflæse ansigter, at han kan gætte, hvad folk tænker på.

Tv-værten Cecilie Hother troede ikke sine egne øjne, da det lykkedes den psykologiske entertainer Mikkel Karlsen at hive en af hendes inderste hemmeligheder ud af hovedet på hende for øjnene af flere hundrede tilskuere i Operaen.

Seancen foregik til kavalkadeshowet ’De største øjeblikke’, hvor Mikkel Karlsen var blandt de optrædende.

Han lavede et storstilet manipulationsnummer, men seancen med Cecilie Hother er klippet ud i tv-versionen på grund af pladsmangel. Men nu kan du altså se det her.

Hvordan fanden kunne han vide det?

Cecilie Hother

Mikkel Karlsen gik på scenen og bad alle i salen tænke på en person, de havde været lune på.

En teenageforelskelse, de aldrig havde fortalt nogen om.

Navnet begynder med J

Bagefter udpegede han tv-værten Cecilie Hother, der sad blandt publikum. Hun skulle tænke på forbogstavet på den person, hun havde været hemmeligt forelsket i.

- Er det J? sagde han, og tv-værten nikkede forbløffet.

Herefter skulle hun tænke på hele navnet uden at sige det højt. Mikkel Karlsen skrev sit bud på et papir.

Dernæst afslørede Cecilie Hother, at navnet var Jeppe.

det viste sig at være præcis det navn, Mikkel Karlsen havde skrevet ned.

- Hvordan fanden kunne han vide det? udbrød Cecilie Hother, da TV 2 talte med hende efter seancen.

- Det var sindssygt, tilføjede hun.

Hun bedyrede, at hun ikke kendte Mikkel Karlsen og aldrig nogensinde havde fortalt nogen om sin forelskelse i Jeppe. Og det er der en særlig grund til.

Et kærestebrev kom i vejen

Cecilie Hother var omkring 13 år, da hun blev ”smaskforelsket” i sin skolekammerat Jeppe, som hun tilmed sad ved siden af i klassen. Det samme gjorde hendes veninde desværre, og hun bad Cecilie Hother om at aflevere et kærestebrev til Jeppe.

- Jeg havde det så dårligt, jeg ville allerhelst smide brevet væk, fortæller Cecilie Hother grinende.

Men hun afleverede det pligtskyldigt, og Jeppe og veninden blev kærester. Derfor måtte Cecilie Hother gemme sine følelser væk, og hun undlod også at fortælle nogen om det.

Det handler om at aflæse udtryk

Mikkel Karlsen har arbejdet som psykologisk entertainer i flere år. Han kan både manipulere folk til at give bestemte svar, men også hive ord og tal ud af hovedet på dem.

Han hverken kan eller vil afsløre præcis, hvordan han gættede navnet, men fortæller, at han aflæser kropssprog og detaljer i folks ansigt, når han skal tyde deres tanker.

- Cecilie er relativt udtryksfuld i ansigtet, og jeg har set hende på tv før og lagt mærke til, hvordan hun udtrykker sig, siger han.

Vil gerne have hørt om mandens forelskelse

Cecilie Hother kan stadigvæk ikke helt forstå, hvordan Mikkel Karlsen gjorde. Men hun var imponeret over, at det lykkedes ham. Samtidig var hun lidt overrumplet over, at hun endte med at fortælle sin hemmelighed foran så mange mennesker – og sin mand.

- Jeg var glad for, at han fastslog, at det var en teenageforelskelse, for jeg sad jo der helt højgravid med min mand, som jeg elsker, siger hun.

Du kan se 'TV 2 019: De største øjeblikke' på TV 2 PLAY.