Kendte

Anders Breinholt trækker sig fra show

Afløseren for 'Natholdet'-værten er fundet.

De to kendte ansigter Sofie Linde og Anders Breinholt kunne tidligere på året afsløre, at de havde slået pjalterne sammen i et fælles underholdningsshow, der skulle have premiere 9. januar 2020.

Men sådan bliver det ikke. Den populære 'Natholdet'-vært er blevet nødt til at melde fra til ’Linde & Breinholt – En Slags Forestilling’ på grund af overanstrengelse, lyder det i en pressemeddelelse.

- Jeg er frygtelig ked af at måtte trække mig, men jeg er nødt til at passe på mig selv og komme til hægterne igen, lyder det fra Anders Breinholt.

Alt arbejdsrelateret aflyst

Den 47-årige tv-vært har ikke ønsket at uddybe, men hans manager Line Breinholt fortæller, at det ikke kun gælder showet, men alt arbejde frem til slutningen af næste måned.

- Jeg har ikke yderligere kommentarer, end at Anders på nuværende tidspunkt har trukket stikket fra alt arbejdsrelateret frem til 'Natholdet' starter igen 27. januar 2020, som han glæder sig til at vende tilbage til, skriver hun i en mail til TV 2.

"Den vildeste feberredning"

I pressemeddelelsen står der, at det på rekordtid er lykkes at finde en afløser. Skuespiller og entertainer Rasmus Bjerg, der blandt andet er kendt for sin medvirken i både film og serier som 'Alle for én' og 'Mr. Poxycat & Co.', er trådt til.

Dermed skifter showet også navn til 'Linde på Bjerget - Et tomandsshow', og for at Rasmus Bjerg kan nå at komme ordentligt ind i det, og de kan nå at gøre det til deres, er første forestilling i stedet udskudt til 16. januar.

Showets anden vært, Sofie Linde, kalder værtsskiftet "den vildeste feberredning nogensinde" og er lykkelig for, at skuespilleren er kommet til undsætning, fortæller hun.

Anders Breinholt er lige nu aktuel i 'Natholdets julekalender', hvor han sammen med musikeren Søren Rasted og øleksperten Carsten Berthelsen igen i år kæmper sig gennem 24 øl.

Se 'Natholdets julekalender' på TV 2 Zulu klokken 21.00 eller på TV 2 Play.