BH90210

Ny Beverly Hills-serie med gamle skuespillere aflyses

Beverly Hills 90210 Fox

Det blev kun til et kort gensyn med Brandon, Donna, Kelly og Steve fra den nye "Beverly Hills 90210"-serie.

Den nye genindspilning af den ikoniske 90'er-serie 'Beverly Hills 90210' med Brandon, Donna og Kelly får ikke flere afsnit.

Dermed blev det kun til et kort gensyn på seks afsnit med en ældre udgave af de elskede karakterer, der dominerede på teenageres tv-skærme op igennem 1990'erne.

Det skriver tv-stationen bag serien, Fox, i en pressemeddelelse, ifølge flere amerikanske underholdningsmedier, herunder The Hollywood Reporter.

- Vi er så stolte over at have genforenet skuespillerne fra en af tv-stationens historiske serier med Beverly Hills-fans over hele landet.

- Tak for at alle lagde deres hjerte i dette nostalgiske projekt, skriver Fox i en udtalelse, hvor tv-stationen også takker de syv skuespillere fra den originale tv-serie for deres indsats.

Lunkne anmeldelser

Genforeningen blev til en miniserie på seks afsnit, der fik premiere verden over i sommer. Serien fik lunkne anmeldelser, hvilket kan være grunden til aflysningen. CNN kaldte serien "rodet", mens det fra magasinet Time lød, at serien var "overraskende charmerende."

I Danmark modtog serien overvejende positive anmeldelser. Berlingske kaldt serien "en god ide" og kvitterede med fire stjerner. Samme antal stjerner modtog serien fra BT med dommen "nostalgisk og ganske sjov." Også Ekstra Bladet gav genforeningen fire stjerner.

Næsten alle de oprindelige skuespillere fra 90'er-serien var med igen, herunder David (Brian Austin Green), Andrea (Gabrielle Carteris), Steve (Ian Ziering), Brandon (Jason Priestley), Kelly (Jennie Garth), Brenda (Shannen Doherty) og Donna (Tori Spelling).

Luke Perry, der som karakteren Dylan stjal mange kvindehjerter, døde tidligere på året, kort inden optagelserne begyndte. Han blev 52 år.

Aflysningen kommer ifølge The Hollywood Reporter som et chok for flere af skuespillerne, der havde forventet, at serien skulle løbe i mange sæsoner.

- Vi havde så mange historier at fortælle, som kunne være fortsat sæson efter sæson, siger Tori Spelling til mediet.

Hun havde sammen med Jennie Garth skabt ideen til genforeningen.

Det tog, ifølge Hollywood Reporter, de to skuespillerinder ét år at få overbevist Fox Entertainment om at satse på serien.

Den oprindelige serie "Beverly Hills 90210" kom til de danske tv-seere, efter Kaare Schmidt som ny indkøber af serier og film i maj 1990 blev sendt til Los Angeles og fik tilbudt at købe serien.

Beverly Hills 90210' blev den største seriesucces, TV 2 nogensinde har haft, når det kommer til reklameindtægter og antal afsnit. Den fik premiere på TV 2 i 1992 og bliver 27 år efter stadig sendt.