Kendte

Kan du kende dem? - se stjernernes vilde halloweenkostumer

De sociale medier svømmer over med billeder fra årets ekstravagante halloween-fester.

I USA er halloween ikke begrænset til selve allehelgensaften 31. oktober. Det er en ugelang fejring, hvor børn såvel som voksne klæder sig ud.

Det har kunnet ses på en del kendte skuespillere, sangere og tv-personligheders sociale medier. Her har de vist deres kostumer frem i løbet af ugen.

Se dem - og dem, de forsøger at efterligne - herunder:

Supermodellen Heidi Klum

Den tyske model afholder hvert år en stor halloweenfest - og hendes eget kostume skuffer sjældent. Inden festen sad hun ud fra sine billeder i flere timer for at få lagt en omfattende teater-makeup, så hun kom til at ligne en 'naturtro' alien. Hendes mand Tom Kaulitz, der er guitarist i bandet Tokio Hotel, var klædt ud som astronaut.

Sangerinden Ariana Grande

Ariana Grande, som i år har siddet tungt på de amerikanske hitlister, var ligeledes i gang med teatereffekterne i sit kostume. Hun var klædt ud som en af figurerne i den amerikanske gyser- og science fiction-serie 'The Twilight Zone'.

Dette billede er fra den originale film, som er tilbage fra 1959.

Rapperen Kanye West og tv-personligheden Kim Kardashian West

Familien West, der består af Kanye West og Kim Kardashian West, som udover at være model og forretningskvinde også er kendt fra reality-serien 'Keeping up with the Kardashians', var klædt ud som familien Flintstones fra tegnefilmene af samme navn. Deres børn var naturligvis også klædt ud i temaet.

Dette er de originale Flintstones.

Det var dog ikke nok for Kim Kardashian West med én halloweenfest. I denne uge var hun også klædt ud som Elle Woods, som er hovedkarakteren i kult-komedien 'Blondinens hævn' fra 2001.

Reese Witherspoon spiller rollen som Elle Woods i filmen.

Sangerinden Demi Lovato

Demi Lovato har taget det, at halloween skal være uhyggeligt, mere alvorligt. Hun klædte sig ud som den morderiske klovn Pennywise fra filmen 'It'.

Filmen 'it' er baseret på Stephen Kings bog.

Sanger Justin Timberlake og skuespiller Jessica Biel

Det kendte par sendte en kommentar til sig selv i 1990'erne. Dengang var Justin Timberlake nemlig en del af bandet N'Sync, og et af hans looks fra bandets storhedstid genskabte hans kone, skuespilleren Jessica Biel. Han var selv klædt ud som en mikrofon.

Justin Timberlake i 1990'erne.

Basketballspiller LeBron James

Den verdenskendte basketballspiller fra NBA-holdet Los Angeles Lakers, Lebron James, havde klædt sig ud som figuren Edward Saksehånd fra filmklassikeren af samme navn.

Skuespiller Johnny Depp spillede Edward Saksehånd i den originale film fra 1990.

Reality-stjernen Khloe Kardashian

Skurken Cruella De Ville fra filmen '101 dalmatinere' fra Disney-universet blev genskabt af reality-stjernen fra 'Keeping up with the Kardashians', Khloe Kardashian. Hun var klædt ud sammen med sin datter True Thompson.

Milliardæren og realitystjernen Kylie Jenner

Kylie Jenner, som i 2019 opnåede at blive verdens yngste dollarmilliardær, var klædt ud som havfruen Ariel fra Disneys version af 'Den lille havfrue'.

Ariel fra Disneys film 'Den lille havfrue'.

Komiker og skuespiller Kevin Hart

Kevin Hart, som blandt andet er kendt for 'Jumanji'-filmene, klædte sig ud som en anden kendt amerikaner - nemlig sin ven Dwayne Johnson, som går under navnet The Rock.

Rapperen Cardi B

Et af hovednavnene fra dette års Roskilde Festival, Cardi B, var klædt ud i en meget afklædt version af tegneseriefiguren Poison Ivy.

Sangerinden Ciara

En kendis, der også var klædt ud som en anden kendis, var Ciara. I år delte sangerinden Beyoncé og rapperen Jay-Z nemlig et billede, hvor de poserer foran et billede af den britiske hertuginde Meghan Markle. Ciara og hendes mand reproducerede billedet, dog med den tidligere amerikanske præsident Barack Obama og Michelle Obama i baggrunden.

Supermodellen Gigi Hadid

Gigi Hadid er kendt for at gå på runway'en for verdens mest eksklusive mærker. Til halloween var det dog ikke designet, men humoren, der var i højsædet. Hun klædte sig ud som 'The Mask' fra filmen af samme navn.

Komedien 'The Mask' har Jim Carrey i hovedrollen.

Skuespiller Jennifer Aniston

'Friends'-stjernen Jennifer Aniston, som netop er kommet på Instagram, delte ikke et billede fra i år, men fra dengang hun var 17 år og var klædt ud som heks.