Kendte

'Breaking Bad'-skuespiller død

Robert Forster blev diagnosticeret med hjernekræft i juni. Angela Weiss / Scanpix Denmark

Ifølge Forsters talsperson har vi dog ikke set det sidste til skuespilleren, som nåede at indspille to film, der endnu ikke er udkommet.

Skuespilleren Robert Forster er død. Han blev 78 år gammel.

Ifølge en talsperson for Forster døde han af hjernekræft.

Forster nåede at medvirke i næsten 200 film og tv-serier i sin lange karriere og var stadig en aktiv skuespiller, da han fredag døde i sit hjem i Los Angeles. Det skriver New York Times.

Oscar-nomineret i 1997

Blandt de mest kendte af hans roller var rollen som en kautionist i Quentin Tarantinos 'Jackie Brown'. For denne rolle blev han nomineret til en Oscar-statuette for bedste mandlige birolle. Prisen gik dog til skuespilleren Robin Williams for hans rolle i filmen 'Good Will Hunting'.

I Danmark er han nok bedst kendt for sin rolle som Ed Galbraith i Netflix-serien 'Breaking Bad'. Samme karakter dukker også op i 'Breaking Bad'-filmen, 'El Camino', som havde premiere på Netflix fredag.

Robert Forster medvirkede også i David Lynch-filmen 'Mulholland Drive' og samme instruktørs Emmy- og Golden Globe-vindende tv-serie 'Twin Peaks'.

Hyldet af kollega

Bryan Cranston, som spillede en af hovedrollerne i 'Breaking Bad'-serien, har efter nyheden om Forsters død hyldet ham på Twitter. De to spillede også sammen i filmen 'Alligator', som blev indspillet for 40 år siden.

- Jeg er ked af nyheden om, at Robert Forster er gået bort. En skøn mand og en fuldendt skuespiller. Jeg mødte ham på filmen 'Alligator' (billede, red.) for 40 år siden og igen på BB ('Breaking Bad', red.). Jeg har aldrig glemt, hvor rar og generøs han var over for en ung dreng, der lige havde begyndt sin Hollywood-karriere. Hvil i fred, skriver Bryan Cranston.

Ifølge Robert Forsters talsperson har vi dog ikke set det sidste til skuespilleren, som nåede at indspille yderligere to film, der endnu ikke er udkommet.

Robert Forster efterlader sig en kæreste og fire børn.

Robert Forster og hans kæreste gennem mange år, Denise Grayson.