Kendte

Luke Perry hyldes i populær serie

Dylan McKay, som blev spillet af Luke Perry, og Brenda Walsh, som blev spillet af Shannen Doherty, fra serien 'Beverly Hills 90210'. Scanpix

Shannen Doherty har netop annonceret, at hun medvirker i den populære serie 'Riverdale' for at hylde sin afdøde kollega.

Den populære Netflix-serie 'Riverdale' mistede en af sine absolutte hovedroller, da Luke Perry døde i marts 2019.

Men skuespilleren, som mest af alt er kendt for sin rolle som rigmandssønnen Dylan McKay i 90'er-hitserien 'Beverly Hills', er ikke glemt i seriens nye sæson.

Når serien kommer tilbage på streamingtjenesten med en ny sæson, vil et timelangt afsnit nemlig være en direkte hyldest til Luke Perry, skriver CNN.

Blandt andet kommer hans måske tætteste medskuespiller fra 'Beverly Hills 90210', Shannen Doherty, til at gæste serien for at ære den afdøde stjerne.

Han er savnet

Shannen Doherty, der spillede over for Luke Perry som Brenda Walsh i 'Beverly Hills', lagde mandag et foto op af hende og Luke Perry, da hun på sin Instagram-konto offentliggjorde sin medvirken i 'Riverdale'.

- Jeg er dybt beæret over, at jeg får lov til at mindes Luke på Riverdale, skrev Shannen Doherty på sin Instagram og fortsatte:

- Det er en smuk gestus fra serien. Han er savnet. I dag. I morgen. For altid.

I en pressemeddelelse står der, at Luke Perry siden første sæson af 'Riverdale' havde ønsket, at hans gamle tv-flamme skulle få en gæsterolle. Og det bliver altså nu virkelighed.

Millionvis af seere

Teenage-dramaet 'Riverdale' udspiller sig i den fiktive by af samme navn.

Her følger man teenagerne Archie Andrews, Betty Cooper, Veronica Lodge og Jughead Jones, mens de kæmper mod en skør massemorder, et farligt rollespil for unge og andre store og små former for ondskab.

'Riverdale' har kørt igennem indtil videre tre sæsoner. Hvert afsnit af de første to sæsoner blev i gennemsnit set af henholdsvis 1,6 millioner og 2,2 millioner mennesker.

Det var under optagelserne til tredje sæson, at Luke Perry fik et slagtilfælde. Han døde i marts 52 år gammel, og afsnit 19 af 'Riverdale's tredje sæson blev således det sidste, han medvirkede i.

Der er sæsonpremiere på 'Riverdale' 9. oktober.