GO'

Værts frække julesweater vækker opsigt: - Jeg blev ramt af dårlig smag og umodenhed

-Jeg bliver simpelthen ramt af dårlig smag og umodenhed lige dér, forklarer tv-værten om sin frække julesweater.

- Hvad laver rensdyrene dog, Jes?

- Du gav os dagens grin med den festlige juletrøje!

Mandag aften rullede et sælsomt syn over danskernes tv-skærme.

'Go' aften Danmark'-værten Jes Dorph-Petersen havde iført sig en særlig julestrik - en trøje, som efterfølgende har fået flere seere til at reagere.

Som flere allerede har bemærket, var striktrøjen spækket med nogle frække detaljer, man normalt ikke ser i bedste sendetid - eksempelvis hjorte, der parrer sig, og juletræer i brand.

Flere har skrevet til 'Go' aften Danmark', og ifølge tv-værten har han efterfølgende fået en hel del henvendelser fra folk, der synes, at hans trøje var et sjovt indslag, fortæller han.

En af dem, der har bemærket trøjens motiv, er Instagram-fænomenet Anders Hemmingsen, der har over 695.000 følgere på det sociale medie.

- Han delte en video på sin Instagram-story lige efter udsendelsen, og det, synes jeg altså, var ret sjovt. Og så har jeg også selv delt et billede af det. Og det har fået 1300 likes. Normalt får jeg altså højst 200-300. Det er mit gennembrud på Instagram, griner Jes Dorph-Petersen. 

Se hele udsendelsen med Jes Dorph-Petersen i den muntre julestrik på TV 2 PLAY.

Her ses en af de frække motiver på Jes Dorph-Petersens julestrik.

Synes selv det var morsomt

Jes Dorph-Petersen håber ikke, at nogen føler sig trådt over tæerne, for det var ikke meningen, at hans påklædning skulle skabe så meget opmærksomhed.

Dog synes han selv, at det var et ret morsomt indslag, lyder det. 

- Skulle nogen være blevet stødt, vil jeg selvfølgelig beklage det og sige, at det var ikke vores intention. Men jeg synes personligt, at det er ok, at der også er lidt dårlig smag i en på alle måder spraglet jul, siger tv-værten. 

Trøjen tog han på, fordi han skulle tale om to engelske mærkedage, der hylder de grimme juletrøjer, og sammen med folkene bag 'Go' aften Danmark havde Jes Dorph-Petersen besluttet, at han da naturligvis skulle have en trøje på selv. 

- En af vores regissører vidste, at der lå to juletrøjer inde i studiet, så da jeg kom derind, hoppede jeg i den røde. Den anden var en min kollega, Steen Langeberg, allerede havde haft på og udvidet, så den kunne jeg jo ikke tage på, griner han.

- Så jeg havde simpelthen ikke andet valg end at tage den røde trøje på, fortæller værten.

Ifølge Jes Dorph-Petersen selv havde han allerede set, at de to hjortemotiver måske ikke var helt stuerene, inden han gik på skærmen.

Kollegaerne begyndte nemlig at grine, da det gik op for ham, hvad det var, rensdyrene så ud til at foretage sig på den, forklarer han. 

Men på trods af det måske lidt upassende element tog han den ikke af.

- Jeg tænkte i 20 sekunder, og så vurderede jeg, at den kunne jeg da godt tage på. Jeg bliver simpelthen ramt af dårlig smag og umodenhed lige der. Jeg burde nok sige: "Ej, den skal jeg ikke have på", men der var ikke andre trøjer, og værre var det jo heller ikke, lyder det. 

Man kan selv fortolke på dyrene

Selv om Jes Dorph-Petersen selv er ret sikker på, hvad han synes, rensdyrene lader til at være igang med, så mener han ikke, man kan være helt sikker. 

Det må være op til seerne selv at vurdere, hvad dyrene foretager sig, mener værten, som først nu selv lige har opdaget, at juletræerne på trøjen står i brand.

- Det er jo kun en antydning af, at der foregår noget seksuelt. Og der er ikke nogen kønsdele, så man kan ikke bevise, at de dyr parrer sig. Men hvis man har de tanker, så kan man godt tro det, griner Jes Dorph-Petersen. 

Og TV 2-værten kommer heller ikke til at tage særlige forholdsregler for sin påklædning i fremtiden, fortæller han.

- Jeg kommer helt sikkert ikke til bevidst til at tage en fræk juletrøje på igen. For den slags er jo kun sjovt første gang. Men jeg tænker altså ikke så meget over, hvad jeg iklæder mig, slutter Jes Dorph-Petersen.

Se hele udsendelsen med Jes Dorph-Petersen i den muntre julestrik på TV 2 PLAY.

Afstemning

Synes du, at den frække sweater er over stregen?