Kendte

Britney Spears var 'skandaløst ringe' på Smukfest

Publikum udvandrede i løbet af koncerten, skriver en af anmelderne. Nærmest tragisk, mener en anden.

- Havde man kun købt billet til Smukfest for at se Britney Spears i år, bør man straks bede om pengene igen.

Sådan lyder konklusionen i B.T.'s anmeldelse af den 36-årige popstjerne, der onsdag aften gav koncert på Smukfest i Skanderborg.

Det er alt for meget, men samtidig også lige, som det skal være på én og samme tid

Musikmagasinet Gaffas anmelder

Ifølge B.T. leverede Britney Spears nemlig en "skandaløst ringe" optræden, og avisen kvitterer da også med blot en enkelt stjerne.

- Sikke en omgang skingert, upersonligt freakshow, den for længst fallerede amerikanske popstjerne serverede i bøgeskoven.

Mislykkede hits

Ifølge B.T. spillede hun tidligt i koncerten nogle mislykkede versioner af hitsene 'Oops!...I Did It Again' og '...Baby One More Time'.

- Herefter begyndte den store folkevandring, så det de sidste tre kvarter var nemt at gå helt op foran til scenen, skriver B.T., der i sin overskrift kalder koncerten for en "kæmpe fiasko".

Også Ekstra Bladet giver blot en enkelt stjerne til popikonet.

Britney Spears på Bøgescenen med en mand fra publikum, der fik en fræk dans, inden popstjernen serverede en T-shirt med autograf på brystet.

- Engang var Britney Spears en af popverdenens allerstørste stjerner. Sådan er det ikke længere. Hun har i flere år lignet et færdigt ikon. På Smukfest virkede hun helt færdig, skriver Ekstra Bladets anmelder.

Britney Spears' optræden var gennemkoreograferet i en grad, så alt, hvad der kunne minde om sjæl, var skrællet væk

Jyllands-Postens anmelder

- Gennem 90 pinefuldt lange minutter fik man ondt af både Britney, publikum og sig selv. Det var nærmest tragisk. Snøft, lyder det videre.

Uden sjæl

Et enkelt medie trækker gennemsnitsvurderingen betydeligt op med tre stjerner. På trods af tydelig lipsync fra Britney Spears og et show, som ifølge anmelderen var overgearet og overvældende, lyder konklusionen i musikmagasinet Gaffa

- Det er alt for meget, men samtidig også lige, som det skal være på én og samme tid.

Dog er det langt fra nok til at ændre på den generelle anmelderoplevelse af koncerten på Smukfest. Hverken Politikens eller Jyllands-Postens anmelder er imponeret over showet og giver blot én sølle stjerne hver.

- Britney Spears' optræden var gennemkoreograferet i en grad, så alt, hvad der kunne minde om sjæl, var skrællet væk. Det var håbløst uvedkommende, lyder det i anmeldelsen.

Også Jyllands-Posten skriver, at store dele af publikum udvandrede i løbet af showet, som bliver kaldt for "spild af tid".

Britney Spears var et af de store udenlandske navne på årets Smukfest. Senere på ugen spiller blandt andre Post Malone og Kendrick Lamar.