Kendte

Efter spekulationer fortæller Beyoncé nu sandheden om bulen på maven

De seneste måneder har fans spekuleret i, om Beyoncé mon var gravid igen.  Angela Weiss / Scanpix Denmark

Superstjernen maner nu alle graviditetsrygter til jorden og fortæller, at bulen, som fans har kommenteret, er fra tvillingefødslen sidste år.

Som superstjerne med flere end 100 millioner følgere på Instagram må Beyoncé efterhånden være vant til, at hver eneste af hendes bevægelser bliver registreret og analyseret.

De seneste måneder har den ellers så feterede sangerinde måttet lægge ører til rygter om, at hun skulle være gravid og vente sig sit og husbonden Jay-Z’s fjerde barn.

Fans har zoomet ind på en bule på den 36-åriges mave, og mange er kommet frem til den konklusion, at hun måtte være gravid, da det ikke ligner hende at være så fyldig.

Efter utallige Twitter-kommentarer begyndte også medierne at spekulære i, hvorvidt Beyoncé var i lykkelige omstændigheder – blandt andet det amerikanske sladdermedie TMZ.

- Er Beyonce gravid? Internettet ser ud til tro det, skrev mediet på deres Twitter tilbage i juni.

Men nu maner superstjernen en gang for alle rygterne til jorden.

Akut kejsersnit

I et sjældent interview med det amerikanske Vogue fortæller Beyoncé, at mor-maven, som hun kalder den, ikke skyldes et fjerde barn, men derimod hendes andet og tredje; tvillingeparret Sir Carter og Rumi, der blev født i juni sidste år.

- Jeg vejede 99 kilo den dag, jeg fødte Rumi og Sir. Jeg var svulmet op på grund af svangerskabsforgiftning, og jeg havde været sengeliggende i over en måned. Mit helbred og mine børns helbred var i fare, så jeg fik et akut kejsersnit. Vi tilbragte mange uger på neonatalafdelingen, fortæller hun.

- Jeg har haft brug for tid til at hele, at komme mig. Under min helingsproces har jeg omfavnet, at jeg er blevet mere kurvet. Jeg har accepteret, at min krop ville være sådan, lyder det fra Beyoncé.

På grund af kejsersnittet har hendes mave ikke set ud, som den plejer, og det er det, der har fået hendes fans til at mistænke hende for at være gravid.

- Jeg har en lille mor-mave, og jeg har ikke travlt med at komme af med den. Jeg synes, det er ægte, siger stjernen.

Har ikke lyttet til samfundspres

I interviewet kommer Beyoncé også med en kritik af samfundets forventning om, at man som fødende kvinde lynhurtigt kommer tilbage i topform efter en fødsel.

- Efter fødslen af mit første barn troede jeg på de ting, samfundet sagde om, hvordan min krop skulle se ud. Jeg lagde pres på mig selv for at tabe babyvægten på tre måneder, og jeg planlagde en lille turné for at være sikker på, at jeg tabte mig. Når jeg ser tilbage, var det vanvittigt, slår hun fast.

- Efter tvillingerne har jeg grebet det anderledes an.

Og som sagt så gjort. Tvillingerne var netop fyldt 10 måneder, da Beyoncé første gang gik på scenen igen – med et brag af en koncert på den amerikanske festival Coachella, hvor hun blandt andet havde sine tidligere kollegaer fra Destiny’s Child med på scenen.

Da Beyoncé havde født tvillingernes storesøster, Blue Ivy, i 2012, gik der blot fire en halv måned, før hun stod på scenen igen.