Kendte

Jennifer Aniston drømmer om ny sæson af 'Venner': - Mit bedste arbejde nogensinde

Alle de oprindelige skuespillere er dog muligvis ikke med på ideen.

Fans af komedieserien 'Venner' har i mange år drømt om, at de seks hovedpersoner ville finde sammen igen til en ny omgang afsnit, efter at serien stoppede tilbage i 2004.

Nu får de muligvis støtte fra netop en af hovedpersonerne i serien.

Jennifer Aniston, der spillede Rachel Green i 'Venner', afslører i et nyt interview, at hun også tænker på muligheden for, at den Emmy-vindende serie kan vende tilbage.

- Jeg drømmer om det. Det var virkelig det bedste arbejde, jeg nogensinde har haft, siger den 49-årige skuespillerinde til magasinet InStyle.

'Venner' havde premiere i 1994 og fulgte de seks karakterer Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica og Phoebe i deres liv som unge amerikanere bosat på Manhattan i New York.

Komedieserien var en af de mest populære i verden op igennem 1990'erne og i starten af 2000'erne. Flere gange, siden sidste afsnit løb over skærmen, har der været rygter om en genforening.

- Før serien sluttede, spurgte folk, om vi ville vende tilbage på et tidspunkt. Courteney Cox, Lisa Kudrow og jeg snakker om det, siger Jennifer Aniston om sine tidligere kvindelige kollegaer fra serien.

En hovedperson kan blive stopklods

I 2004 kom der en spinoff-serie af 'Venner', som centrerede sig om karakteren Joey, der blev spillet af Matt LeBlanc.

Og netop han kan måske stå i vejen for en genforening med alle de oprindelige skuespillere.

- Jeg ved, at Matt LeBlanc ikke ønsker at blive stillet det spørgsmål længere. Men måske kan vi overtale ham til at være med, siger Jennifer Aniston.

'Venner' var serien, der gjorde Aniston til et verdenskendt navn, men selvom hun håber på nye afsnit, så ved hun ikke, hvordan det ville se ud i dag, mere end 10 år efter at komedieserien stoppede.

- Det ved man aldrig, men mange serier vender succesfuldt tilbage, siger Jennifer Aniston.

En anden populær komedieserie fra 1980'erne og 1990'erne, der sidste år vendte tilbage med en ny sæson, var 'Roseanne', som blev set af flere millioner amerikanere.