Sort skærm på Miley Cyrus' sociale medier - nu spekulerer fans

En anden megastjerne har lavet det samme nummer før hende.

Hun har 76 millioner følgere på det sociale medie Instagram, men lige nu er det eneste, som Miley Cyrus' fans møder på hendes side en blank skærm.

Den 25-årige sanger og skuespiller har fredag slettet sine mere end 6000 billeder. Trykker man sig ind på hendes officielle side er den ligeledes helt sort og på både Facebook og Twitter har hun erstattet sit profilbillede med en ren sort skærm - uden nogen forklaring.   

Det har nu fået fans til at gisne om, hvad mørklægningen af de sociale medier mon varsler.

Trendende rygter

Den umiddelbare reaktion er, at Miley Cyrus vil starte med en ren tavle, fordi hun lægger op til at udgive et nyt album med et brag.

Miley Cyrus' officielle hjemmeside så sådan ud lørdag.
Miley Cyrus' officielle hjemmeside så sådan ud lørdag. Foto: Screendump

Hashtaggene #MileyIsComing - Miley kommer - og #BeReadyForMiley - vær klar til Miley - har trendet på Twitter i løbet af fredag.

- Der er rygter på Twitter om ny musik fra Miley i denne uge, skriver fankontoen Smilers Pow.

- Hun har ikke bekræftet noget, men vi bør være klar til en udmelding når som helst nu.

Miley Cyrus udgav sit seneste album "Younger Now" i september 2017. Hun udtalte kort efter udgivelsen, at hun allerede var begyndt at arbejde på efterfølgeren, der bliver karrierens syvende studiealbum. Derfor er det oplagt at tænke, at det er dette album, der nu er blevet færdigt. 

Spekulationerne bliver yderligere forstærket af, at de tre producere Mike Will, Andrew Wyatt og Oren Yoel, som Miley Cyrus tidligere har samarbejdet med, også har skiftet deres topbilleder på Twitter ud med den helt sorte linje.

De mere spekulative rygter går på, at Miley Cyrus og hendes forlovede, skuespiller Liam Hemsworth, er gået fra hinanden, men de to følger stadig hinanden og han har flere billeder af hitsangerinden blandt sine billeder.  

Et velkendt nummer

Hvis målet er at skabe opmærksomhed inden udgivelsen, så man man sige, at det har virket: Flere internationale medier har skrevet om stuntet, heriblandt Cosmopolitan og Time Magazine

Det er dog langt fra originalt. Flere andre stjerner har slettet deres sociale medier fuldstændig. Bedste kendt er sangerinden Taylor Swift. Ingen lyd, blokerede sociale medier og den ulidelige forventning hos fans blev startskuddet til albummet "Reputation" fra 2017, som solgte mere end 1,2 millioner eksemplarer den første uge.   

I Danmark kan nævnes Nicklas Bendtner, der slettede alle sine billeder undtagen et, efter sit exit fra klubben VFL Wolfsburg i 2016.

Hvad Miley Cyrus barsler med, må tiden vise, men skal man tro de mange fans, så kommer det snart.