Stjerne om turbulente år: - Jeg var så langt nede, som jeg kunne komme

Retssager, skilsmisse og økonomisk nedtur har i flere år været temaer i 'Pirates of the Caribbean'-stjernens liv, fortæller han i nyt interview.

Det har været en turbulent tid for en af de mest anerkendte, amerikanske skuespillere.

Johnny Depp, der blandt andet er kendt for sine roller i filmene 'Pirates of the Caribbean' og 'Sweeney Todd', har de seneste par år gennemlevet både en skilsmisse og flere retssager.

Og det er blot nogle af de nedture, den 55-årige skuespiller fortæller om i et nyt interview med magasinet Rolling Stone.

- Jeg var så langt nede, som jeg kunne komme, siger han.

Fornærmende anklager

Skuespilleren har trods en klækkelig indtjening haft et stort overforbrug over længere tid. Og i januar sidste år kom det frem, at han var ved at være flad. 

Der skulle findes en syndebuk og en forklaring på, hvordan en superstjerne, som på 17 år havde tjent omkring 4,2 milliarder danske kroner, og som stadig tjener omkring 130 millioner kroner per film, kunne være tæt på fallit.

Det fik superstjernen til at sagsøge sin tidligere advokat for dårlig økonomisk rådgivning.

Men ifølge advokaten var Johnny Depps egen lemfældige omgang med penge skyld i den økonomiske nedtur. Og i retten fremlagde han dokumentation for skuespillerens ekstravagante livsstil.

Den viste blandt andet, at stjernen brugte næsten 200.000 danske kroner på vin – om måneden. Men ifølge Johnny Depp selv er det ikke sandt.

- Det er en fornærmelse at sige, at jeg brugte næsten 200.000 på vin, siger han i interviewet og fortsætter:

- For det var meget mere.

Brugte over 30 millioner på bisættelse

Et andet eksempel på Johnny Depps overforbrug var regningen for en bisættelse af gonzo-journalisten Hunter Thompson.

Skuespilleren fik bygget en 46 meter lang kanon, som spredte Hunter Thompsons aske over Aspen i Colorado. Advokaten fremlagde i retten dokumentation for, at ceremonien var løbet op i 20 millioner kroner.

Men også her må Johnny Depp komme med en rettelse. For i virkeligheden endte regningen på 32 millioner danske kroner, fortæller han i interviewet.

Anklaget for vold

Det var ikke kun sine penge, skuespilleren havde svært ved at passe på. I 2016 blev han skilt fra sin daværende kone, den 30-årige Amber Heard, efter anklager om vold.

En amerikansk dommer gav skuespilleren Johnny Depp et midlertidigt tilhold på baggrund af Amber Heards beskyldninger.

- Han er ofte paranoid, og hans temperament er ekstremt skræmmende, da det flere gange har vist sig at være fysisk farligt eller livstruende for mig.

- Gennem hele forholdet har Johnny været både verbalt og psykisk voldelig over for mig, sagde hun dengang i retten ifølge Daily Mail.

Det hele ramlede sammen

Blot få dage inden skilsmissen var skuespillerens mor, som han havde et meget nært forhold til, gået bort. Og trods skilsmissen og anklager om vold hængende over hovedet, så forlod stjernen landet og sin plads i retten.

Johnny Depp var i stedet taget på Europa-turné med bandet The Hollywood Vampires, der udover skuespilleren selv består af rockikonerne Alice Cooper og John Perry.

Turnéen var en måde at komme væk fra den depressive sindstilstand, som Johnny Depp fandt sig selv i, da både hans private og økonomiske liv ramlede ned om ørene på ham.

Det var også på turen med The Hollywood Vampires, han besluttede at skrive sine erindringer ned på en gammel skrivemaskine.

Med et glas vodka i hånden skrev han til tårerne blændede ham, mens han prøvede at finde ud af, hvorfor han havde fortjent alt det, han har været igennem, fortæller han til Rolling Stones journalist.

- Jeg har altid prøvet at være venlig overfor alle, hjælpe alle og være ærlig, siger han og fortsætter:

- Alligevel skete alt det her.

Aktuel i flere film

Karrieren er dog ikke gået helt i stå for den 55-årige skuespiller og nu også musiker.

Tidligere på måneden besøgte han sammen med sit band Tivoli i København. Derudover er han også aktuel i flere nye film.

Blandt andet efterfølgeren til 'Fantastiske skabninger' af forfatteren J. K. Rowling. En spin-off på Harry Potter-serien, der kommer i danske biografer til november.