Kendte

Christopher bryder tavsheden efter fem måneder: - Jeg insisterede på at blive ved uden forstyrrelser

Fredag kom en ny single fra hitmageren Christopher på gaden, og samtidig er den unge musiker vendt tilbage på de sociale medier.

12. november 2017.

Det var sidste gang, den danske hitmager Christopher gav lyd fra sig på de sociale medier – lige indtil sent torsdag aften.

For nu er den 26-årige musiker, der inden pausen fra de sociale medier jævnligt delte billeder fra sit liv med sine fans, i den grad tilbage på de sociale medier – og at dømme efter reaktionen har han bestemt været savnet af sine fans.

152 dages stilhed

I første omgang skiftede Christopher profilbilledet på sin Facebook-side, og det var noget, der fik gang i fingrene hos den 26-årige musikers hungrende fans.

Mere end 5000 har reageret på opslaget, som også besvares med et hav af kommentarer fra fans, der har savnet krøltoppen de seneste 152 dage.

- Yay, du er tilbage! Glæder mig SÅ meget til at høre din nye single, skriver Facebook-brugeren Kristine Ruhe Dall Sørensen, mens andre fokuserer mere på den mystiske ventetid, der er gået forud for musikerens online comeback.

- Good to see you’re alive, skriver Mariana Toma.

Ny single og 45.000 likes

I timerne efter, at Christopher skiftede sit profilbillede, fik han nyt coverbillede med teksten ’Bad’, og så kom den store nyhed.

I et opslag på Facebook og en række billeder på Instagram afslørede han, at han har en ny single på gaden med lige netop titlen ’Bad’.

På Instagram har hans opslag i skrivende stund fået lige knap 45.000 likes tilsammen.

Insisterede på at blive ved uden forstyrrelser

Selv om Christopher med jævne mellemrum de seneste måneder har optrådt i sin kæreste, Cecilie Haugaard, og musikerkollegaen Mads Langers Instagramopslag, har der de sidste par måneder været en del spekulationer om, hvorfor den 26-årige musiker pludselig havde trukket sig fra de sociale medier.

Hans PR-ansvarlige, Julie Bekker fra pladeselskabet Warner Music, fortæller dog, at Christophers pause fra de sociale medier har skyldtes, at han har været optaget af at lave ny musik.

- Det har været en naturlig del af arbejdsprocessen, som har krævet ro og fokus, fortæller hun til TV 2.

Christopher selv fortæller også i et skriftligt svar, at lige netop den nyudkomne single ’Bad’ er skabt på baggrund af denne ro.

- Jeg kunne mærke energien og potentialet i ’Bad’, fra det øjeblik sangen begyndte at forme sig. Jeg kunne ikke få mig selv til at stoppe midt i processen, så jeg insisterede på bare at blive ved uden forstyrrelser, men bare med fuldt fokus, for at se, hvor sangen kunne tages hen, skriver Christopher, som efter et par timer inde i arbejdet med sangen ryddede kalenderen for at gøre den færdig, mens det rigtige momentum stadig var der.

Første koncert fredag aften

Fredag aften kan Christophers fans så højst sandsynligt få lov at høre den nye single live for første gang, når han spiller på Plænen i Tivoli i København og dermed åbner årets Fredagsrock-sæson.

Om der bliver spillet flere nye hits, og om der i det hele taget er flere på vej, vil hans PR-ansvarlige dog ikke løfte sløret for.

- Det kan vi desværre ikke sige noget om endnu, siger Julie Bekker.

I løbet af fredagen har Christopher dog lagt flere opslag på Facebook og opdateret sin story på Instagram, så under alle omstændigheder tyder det på, at hans mange fans endelig har fået Christopher tilbage på de sociale medier.