Kendte

Danske rockdronninger genforenes på turné i foråret 2019

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen drager sammen på turné. Sidst de optrådte sammen, er 37 år siden.

For små 40 år siden begyndte de at spille sammen i Anne Linnet Band, men de blev hurtigt til hele landets Anne, Sanne og Lis.

Nu er det en realitet, at de tre rockmamaer bliver genforenet, når de i foråret 2019 drager sammen på turné. Det oplyser koncertbureauet Live Nation i en pressemeddelelse.

På turnéen lægger de vejen forbi Aalborg, Aarhus, Herning, Odense og København.

Første koncert er den 16. maj 2019 i Gigantium i Aalborg, mens turnéen afsluttes i Royal Arena i København den 31. maj.

Fælles og egne sange

De tre pop- og rockkvinder har allerede besluttet, at grundstammen i repertoiret til koncerterne bliver sange fra deres fælles tid i Anne Linnet Band.

Derudover vil de spille sange fra deres respektive solokarrierer. Tilsammen har de tre kvinder udgivet mere end 75 regulære album.

Billetsalget til de fem koncerter begynder torsdag den 22. marts klokken 10.00 via ticketmaster.dk. Billetterne til koncerterne koster omtrent 520 kroner, men priserne varierer alt efter spillested.

Sannes gennembrud

I 1980 fik Sanne Salomonsen sit kunstneriske gennembrud, da hun kom med i Anne Linnet Band sammen med Anne Linnet og Lis Sørensen.

Bandet havde en kort, men succesfuld levetid, hvor de nåede at udgive to album - et i 1981 og et i 1982. Især balladen 'Det er ikke det du siger' har brændt sig fast i den kollektive bevidsthed.

De tre kvinder har i dag hver sin aktive karriere.

Sanne Salomonsen er lige nu aktuel som dommer i DR-programmet 'X Factor', og i starten af januar 2018 udkom DR med en dokumentarserie på tre afsnit om Anne, Sanne og Lis og deres tid i Anne Linnet Band.