Kendte

Hollywood-superstjerner skal for første gang spille sammen i ny Tarantino-film

Leonardo DiCaprio skal spille hovedrollen som tidligere tv-stjerne, mens Brad Pitt skal spille hans stuntman  Scanpix

Filmen, hvor de to superstjerner for første gang skal spille over for hinanden, handler om tiden omkring Charles Mansons dødskult i 1960'erne.

For første gang skal to af Hollywoods allerstørste stjerner, Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, spille over for hinanden i en film. Det oplyser Sony Pictures.

Det kommer til at ske i Quentin Tarantinos nye film om tiden omkring Charles Manson-drabene i 1969. Filmen hedder "Once Upon a Time in Hollywood". I den spiller Leonardo DiCaprio en tidligere tv-stjerne fra en westernserie, og Brad Pitt hans mangeårige stuntman.

- De kæmper begge for at klare den i et Hollywood, som de ikke længere genkender. Men Rick, der spilles af Leonardo DiCaprio har en meget berømt nabo, Sharon Tate, skriver Sony Pictures i en pressemeddelelse.

Skuespilleren Sharon Tate var gravid og gift med filminstruktøren Roman Polanski, da hun i 1969 blev dræbt af den amerikanske kultleder Charles Mansons tilhængere.

Får premiere på 50 året for drab

Handlingen i filmen - der ifølge Quentin Tarantino ikke er biografisk, finder sted i løbet af sommeren 1969, hvor medlemmer af Charles Mansons dødskult begik en række drab i flere eksklusive boligområder i Los Angeles.

"Once Upon a Time in Hollywood" får amerikansk premiere den 9. august 2019, præcis 50 år efter drabet på Sharon Tate og fire af hendes venner.

Quentin Tarantino fortæller, at han har arbejdet på manuskriptet til filmen i fem år, og at han har boet i Los Angeles-området det meste af sit liv.

- Herunder i 1969, da jeg var syv år gammel, udtaler han i pressemeddelelsen.

- Jeg er meget begejstret for at fortælle denne her historie om et LA og et Hollywood, som ikke eksisterer længere. Og jeg kunne ikke være lykkeligere end for det dynamiske hold DiCaprio og Pitt.

Beordrede følgere til at dræbe

Charles Manson, en af det 20. århundredes mest berygtede kriminelle, døde i november sidste år i en alder af 83 år. Han afsonede på det tidspunkt en livstidsdom for at orkestrere drabene på ni mennesker, herunder Sharon Tate.

Manson udførte ikke selv drabene, men beordrede sine følgere til at dræbe.

Planen var angiveligt at skyde skylden på den sorte befolkning. På den måde ville han sætte gang i en racekrig.

Mens Quentin Tarantino har de to superstjerner på sit hold, er Harvey Weinstein - som Quentin Tarantino har arbejdet sammen med på mange film - denne gang ikke med.

Harvey Weinstein er af flere kvinder i Hollywood blevet anklaget for seksuelle overgreb. Quentin Tarantino har på et tidligere tidspunkt udtalt, at han vidste nok om hans opførsel til, at han på et tidligere tidspunkt skulle have åbnet munden.