Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald er de nye værter i 'Vild med dans'

Christiane Schaumburg-Müller skal overtage rollen som vært efter Claus Elming.

Nu kan TV 2 løfte sløret for, hvem der overtager Claus Elmings sko på de bonede ’Vild med dans’-gulve.

Den nye vært bliver den 36-årige skuespiller og vært Christiane Schaumburg-Müller. Til efteråret skal hun, sammen med Sarah Grünewald, styre dommerne og få danserne sikkert igennem fredagen.

- Jeg har sagt ja igen, fordi jeg elsker det her program. Hvem andre til at stå og sprede glitter og glamour – hvis det skal være en, så skal det være mig, siger hun til TV 2.

Det er altså første gang i ’Vild med dans’-historien, at der er to kvindelige værter. Og TV 2s underholdningsredaktør lover masser af glimmer, glamour og ikke mindst girl power.

- Ved at sætte præcis Sarah og Christiane sammen slår vi en helt ny tone an for programmet. De er kloge, spontane og supergodt selskab, og jeg er sikker på, de får en fantastisk dynamik, som vil løfte ’Vild med dans’. Og så får vi jo dobbelt så mange værtskjoler, siger Thomas Richardt Strøbech.

Hun har været vært før

Christiane Schaumburg-Müller er ikke ny i ’Vild med dans’. Hun var vært sammen med Claus Elming i tre sæsoner fra 2010-2012.

Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller under 'Vild med Dans' i 2011.
Claus Elming og Christiane Schaumburg-Müller under 'Vild med Dans' i 2011. Foto: Scanpix Denmark

Hun overtog værtsrollen fra Andrea Elisabeth Rudolph, og da hun for seks år siden stoppede, blev det hendes nye medvært Sarah Grünewald, der overtog pladsen.

For nylig fortalte Christiane Schaumburg-Müller, hvorfor hun valgte at stoppe samarbejdet med TV 2 dengang. Det gjorde hun i et interview i BT, hvor hun blandt andet forklarede, at hun stoppede, fordi man dengang ikke kunne være ansat andre steder.

- Fordi jeg ikke bare kunne sidde på en taburet og vente på, at det blev 'Vild med Dans'-sæson. Der er sket så meget i løbet af de sidste fem til ti år i tv-branchen, men dengang måtte man kun lave dét job, men jeg var stadig kun betalt i de fire måneder, det stod på, og ellers skulle jeg egentlig bare vente. Jeg måtte ikke lave andre kommercielle aftaler. Og jeg er bare mega kommerciel - det er der, mit drive ligger, siger hun til BT.

Businesskvinde og danser

I dag har Christiane Schaumburg-Müller gang i flere ting. Hun har startet sit eget livsstilmagasin på nettet, som hun i dag styrer. Privat danner hun par med rapperen Liam O'Connor, L.O.C, som hun har sønnen Constantin med.

Christiane er desuden selv danser og har danset professionelt siden 1992. Blandt andet er hun kendt for sin medvirken i Nik og Jays musikvideo til hittet 'Boiing'.

Skærmdebuten kom i tv-serien '2900 Happiness', hvor hun spillede overklassepigen Mercedes.

Claus Elming nåede at være vært på 'Vild med dans' i 12 år. Se hans sidste hilsen til fans af showet i videoklippet herunder:

Han takker blandt andet seerne. Video: Nina Brorson