Kendte

Oscar-vinder skal spille med i ny udgave af Susanne Bier-film

Julianne Moore og hendes mand, Bart Freundlich, skal lave en amerikansk udgave af Susanne Biers 'Efter brylluppet'. Moore selv spiller med.

Når Susanne Biers Oscar-nominerede drama 'Efter brylluppet' fra 2006 skal genindspilles, bliver det med en af Hollywoods store stjerner på rollelisten.

Julianne Moore spiller nemlig med i den nye, amerikanske version af filmen, der får titlen 'After the wedding'. Det skriver amerikanske Deadline.com.

Moore og hendes mand, Bart Freundlich, har - mere end 10 år efter, at den danske film blev nomineret til en Oscar - købt rettighederne til at lave et remake. Filmen skal instrueres af Freundlich, som blandt andet står bag flere afsnit af serien 'Californication' og spillefilmen 'Wolves' fra 2016.

Moore som millionær

Susanne Biers 'Efter brylluppet' blev hendes internationale gennembrud. Filmen følger lægen Jacob, der spilles af Mads Mikkelsen. Han arbejder på et børnehjem i Indien, men rejser hjem for at deltage i et bryllup hos sin ekskærestes datter.

Her bliver han klar over, at datteren ikke kun er ekskærestens, men faktisk også hans - og så bliver han hvirvlet ind i familiehemmelighederne.

Ifølge Deadline har plottet dog fået sig et twist i 'After the wedding', der udspiller sig i New York. Her er filmens to hovedroller blevet til kvinder.

Nu hedder ejeren af børnehjemmet Isabel, og hun rejser fra Calcutta til New York for at møde en millionær, der har støttet børnehjemmet. Denne millionær spilles af Julianne Moore - og det er efter hendes bryllup, at der opstår et mysterium.

Det ligger endnu ikke fast, hvem der skal spille filmens anden hovedrolle som Isabel.

Tidligere Oscar-vinder

Producerne kalder Bart Freundlichs manuskript en "brilliant genfortælling af Susanne Biers anerkendte og potente drama".

Derudover ser de frem til at arbejde sammen med Julianne Moore.

- Hendes bemærkelsesværdige talent bringer dybde og oprigtighed ind i enhver rolle, som hun skildrer, lyder det. 

Julianne Moore vandt i 2015 en Oscar for rollen som den alzheimer-ramte Dr. Alice Howland i filmen 'Still Alice'. Året forinden vandt hun prisen som bedste skuespillerinde ved filmfestivalen i Cannes for sin rolle i filmen 'Maps to the stars'.