Kendte

Se Gulddreng stige til vejrs under sin allersidste TV-optræden

Gulddreng sagde endegyldigt farvel under et spektakulært show søndag aften til Zulu Awards.

En kiste foret med silke, et gospelkor og to kvindelige engle.

Intet mindre kan gøre det for kunstneren Gulddreng, som med sin optræden til Zulu Awards søndag aften markerede slutningen på sin karriere. Sin død.

Fremover vil Gulddreng nemlig ikke eksistere som popfænomen. Det vil derimod den unge mand, der gemmer sig bag den selvopfundne karakters solbriller, 24-årige Malte Ebert.

Se hele Gulddrengs optræden til Zulu Awards i videoen øverst i artiklen. 

Starter på ny

Gulddreng har ligget i toppen af de danske hitlister, siden han kom frem i foråret 2016.

Ud af det blå opstod den gennemførte unge musiker, som tilsyneladende ikke lavede andet end at flashe sit dekadente liv med champagne, dyre smykker og hotelbesøg. 

Det var derfor helt i karakterens ånd, da publikum i Royal Arena søndag aften kunne se ham stige til vejrs med et sæt englevinger på ryggen, en gyldenrød himmel i baggrunden og til tonerne af sangen 'Farvel'.   

- Nu er det farvel. Tak for alle de ting I gav til mig, alle de søde ting I sagde til mig. Men mest af alt tak til mig selv, sang han stille, inden korarrangementet buldrede frem bag ham. 

Malte Ebert, som afslørede sig selv som manden bag karakteren i 2017, har nu endegyldigt lagt Gulddreng i graven for at lave musik under sit eget navn.