Kendte

Ruben Søltoft og Sofie Linde er blevet et hit i Indien - hvor ingen aner, hvem de er

Ruben Søltoft og Sofie Lindes genindspilning af 'Titanic' er set mere end 26 millioner gange.

Helt ude i stævnen af det store dampskib med kurs mod USA, tager den fattige lykkeridder Jack fat om livet på den unge, smukke overklassepige Rose.

Hun strækker armene ud i et kors og føler, at hun flyver. Han fletter sine fingre ind i hendes, strejfer hendes kind med sin og deres læber mødes i et inderligt kys. 

Helt så romantisk er danske Ruben Søltoft og Sofie Lindes parodi på en af filmhistoriens største scener ikke. De bliver nemlig afbrudt af en vagt, der fortæller dem, at det er forbudt at stå i stævnen af Oslobåden. 

Alligevel er deres version af 'Titanic' nu set 26 millioner gange. 

- Jeg kan huske, at jeg på optagedagen var ret presset over, at jeg skulle være helt nøgen i en af scenerne. Men jeg trøstede mig selv ved at tænke: "Der er nok ikke så mange, der kommer til at se det." Det er ret sjovt nu, fortæller Ruben Søltoft til TV 2.

Hitter i Bollywood

Videoen har ligget på Youtube i lige omkring et år. Den blev oprindeligt lavet til 'Zulu Awards 2017', der netop foregik på Oslobåden og havde Ruben Søltoft som vært.

Efterfølgende blev den lagt på Youtube, hvor den længe havde omkring 100.000 visninger - lige indtil nu.

Det romantiske eventyr på Oslobåden har nemlig fået uventet succes langt fra den sædvanlige sejlrute.

Nu er videoen set 26 millioner gange af især indere, pakistanere og syrere. 

- Jeg har altid set Mads Mikkelsen som ham, der har banet vejen for andre danske skuespillere i Hollywood. Nu gør jeg det i Bollywood, og det er jo et større marked, griner Ruben Søltoft og tilføjer, at han i aften vil fejre sin uventede succes med den indiske ret tikka masala og en tilhørende mango lassi (indisk yoghurtdrik, red.). 

Gik tallene efter i sømmene

Ruben Søltoft troede ikke sine egne øjne, da han så tallet for videoens visninger blive ved med at vokse og vokse.

Derfor fik han TV 2 Zulu til at gå tallene fra Youtube efter i sømmene.

Desværre viste det sig, at den nyvundne fanskare næppe ved, hvem hverken den danske komiker eller medskuespillerinden, Sofie Linde, er. 

Deres parodi viser sig at dukke automatisk op på Youtube, når man har set en bestemt række klip fra Bollywood-film takket være videotjenestens algoritme.

- Vores sketch minder jo ikke meget om Bollywood-film. Men der er meget nøgenhed i Bollywood generelt, og det er der også i sketchen, så måske er det forbindelsen? Nøgenhed har jo en universel interesse, siger Ruben Søltoft og tilføjer, at han nu, lidt i sjov, overvejer at rejse til Indien med det one-man-show, han har premiere på til efteråret. 

Breinholt styrer årets show

Onsdag er det endnu engang tid til uddeling af årets Zulu Awards. Her er Sofie Linde nomineret til prisen som 'Årets tv-vært'.  

Denne gang er det Anders Breinholt, der er vært, og tiden vil vise, om dele af showet igen vil tage verden med storm. 

Showet kan ses søndag den 4. februar klokken 20.55 på TV 2 Zulu og TV 2 Play.