Klovn

'Badehotellet'-skuespillers datter skal spille med i 'Klovn'

I virkeligheden er hun datter af skuespiller Lars Ranthe, men i den syvende sæson af 'Klovn' får hun en ny og særdeles uheldig film-far.

Skuespilleren Lars Ranthe toner fra februar atter frem som bullerbassen Grosserer Madsen i TV 2-serien 'Badehotellet'.

Og snart får danskerne også mulighed for at opleve en ny Ranthe på skærmen.

Hans 14-årige datter Rigmor Ranthe spiller nemlig med i den syvende sæson af 'Klovn', der vises på TV 2 i løbet af i år. 

Akavede optagelser

Her spiller hun Frank og Mias datter, der nærmer sig teenagealderen. Det afslørede hun på den røde løber til årets Zulu Awards, der bliver optaget onsdag og sendt søndag. 

- Det var helt vildt sjovt, siger hun til TV 2 og fortæller, at der under optagelserne naturligvis også har sneget sig nogle pinlige oplevelser ind. 

- Du kan ikke lave 'Klovn' uden, at det bliver akavet. De var der, men det var sjovt, og vi grinede over det, griner hun, men må endnu ikke fremhæve nogle særlige af slagsen. 

Dog kan hun afsløre, at hun er "meget med" i sæsonen. 

Se de nye afsnit i den nye sæson af 'Klovn' før alle andre

Arbejdet har modnet

Rigmor Ranthe har spillet teater, siden hun var ni år gammel, og rollen som datter af den evigt uheldige Frank Hvam bliver hendes første tv-optræden. Skuespillet ligger da også i generne, da begge hendes forældre er skuespillere.

Lars Ranthe har ud over rollerne i 'Badehotellet' og DR-serien 'Sommer' haft en række fremtrædende roller i danske film som 'Dirch' og 'Kollektivet'. Og hendes mor, Christine Albeck Børge, har netop været aktuel i Kongelige Teaters genopsætning af teaterforestillingen 'Tove! Tove! Tove!' og er desuden kendt for sin medvirken i DR-julekalenderen 'Den Anden Verden', der blev sendt i 2016. 

Det er da også en stolt far, der kan se sin datter vokse med opgaven i skuespillerfaget.  

- Jeg kan se på Rigmor, at hun synes, det har været skidesjovt. Hun er også blevet moden af det. Det har ikke været dårligt for hende at komme ud og opleve, hvad det vil sige at gå på arbejde og møde tidligt om morgenen. Jeg synes, det er fedt, siger han. 

Tilbage til hverdagen

Den første sæson af 'Klovn' fik premiere i 2005, mens sjette sæson blev vist i 2009. 

Herefter har Casper Christensen og Frank Hvam lavet to spillefilm baseret på serien - 'Klovn: The Movie', hvor de var på den berygtede "Tour de Fis", og 'Klovn Forever', hvor Casper prøvede karrieren af i Los Angeles, mens Frank blev far.

Og den syvende sæson af 'Klovn' giver altså et gensyn med karakterne, og det liv de har fået sig i 2017. Sæsonen bliver skabt ud fra den overordnede præmis: Tilbage til hverdagen.

- Vi glæder os virkelig meget til at vende tilbage til det gode gamle velkendte ’Klovn’-univers med nye ideer. Vi er meget inspirerede. Det bliver et brag af en sæson syv, udtalte Casper Christensen, da den nye sæson blev offentliggjort.