Kendte

Kim Kardashian og Kanye West har fået barn med hjælp fra rugemor

Hollywoodparret har fået en datter, som er deres tredje barn.

- Hun er her!

Sådan lyder teksten på det lyserøde billede, realitystjernen Kim Kardashian West har offentliggjort på sin hjemmeside og sin Facebook-profil tirsdag for at annoncere, at hun og den 40-årige rapper Kanye West har fået deres tredje barn - en velskabt datter med en kampvægt på omkring 3300 gram.

- Kanye og jeg er glade for at kunne annoncere ankomsten af vores sunde, smukke lille pige. Vi er utroligt taknemmelige for vores rugemor, som har fået vores drøm til at gå i opfyldelse med den største gave, nogen kan give, og for vores vidunderlige læger og sygeplejersker og deres særlige pleje, skriver 37-årige Kim Kardashian.

Graviditetsproblemer førte til brug af rugemor

Power-parret mødte hinanden i begyndelsen af 00'erne gennem en fælles veninde, men begyndte først at date i 2013, da Kim Kardashians andet ægteskab var gået i vasken.

I 2014 blev de gift ved et overdådigt bryllup på et fort i Firenze. Året forinden fik de datteren North, der i dag er fire år, og siden sønnen Saint, der lige er fyldt tre.

Ifølge Kardashian er de to "ekstra spændte på at byde deres lillesøster velkommen". 

Under graviditeterne med både North og Saint oplevede Kim Kardashian komplikationer, som gjorde, at hun og Kayne West valgte at benytte sig af en rugemor for at få deres tredje barn.

Kendisparret har endnu ikke offentliggjort, hvad familiens nye medlem skal hedde.