’Vild med dans’-stjerne overrasket med nytårsfrieri

16x9
Claudia Rex har over for TV 2 fortalt, at frieriet var "helt perfekt". Foto: Privat

Danserinde Claudia Rex er blevet forlovet med sin skuespillerkæreste, Pelle Emil Hebsgaard.

- Elsker ham her af HELE mit hjerte.

Så kort formulerede ’Vild med dans’-danseren Claudia Rex sig, da hun nytårsaftensdag med et Instagram-opslag offentliggjorde, at hun er blevet forlovet med sin skuespillerkæreste, Pelle Emil Hebsgaard.

Teksten var flankeret af et billede, hvor Pelle Emil Hebsgaard står på knæ i Frederiksborg Slotskirke.

At det store øjeblik lige netop foregik her, er bestemt ikke nogen tilfældighed, fortæller Pelle Emil Hebsgaard til TV 2. 

- Claudia er døbt og konfirmeret i den kirke, og det betyder, at hun også skal giftes og gå op ad gulvet i den her ustyrligt flotte kirke.

Derfor overraskede han sin udkårne med en gåtur nytårsaftensdag, og heldigvis var kirkedøren åben.

Over for TV 2 har Claudia Rex fortalt, at "det hele var perfekt", og at Pelle Emil Hebsgaard er "hendes drømmemand".

A post shared by Claudia Rex (@claudirex) on

Omringet af venner og bekendte

Da Pelle Emil Hebsgaard faldt på knæ, var parret tilsyneladende alene i kirken. Da det stod klart, at svaret på det store spørgsmål var positivt, piblede det frem med venner og bekendte, som havde stået gemt rundt omkring i kirken.

Og derefter gik turen videre til parrets hjem i Stenløse.

- Hjemme ved os fejrede vi det ved at holde kæmpe, fed, gigantisk kærlighedsnytårsfest, fortæller Pelle Emil Hebsgaard, som stadig her på andendagen er i gang med oprydningen efter det store gilde.

Dagen efter frieriet lagde Pelle Emil Hebsgaard dette billede af sig selv og sin kommende brud på Instagram:

- Ingen skal bestemme, om det er for tidligt

Forholdet mellem ’Vild med dans’-danseren og skuespilleren, der blandt andet har medvirket i film og tv-serier som ’9. april’, ’Rita’ og ’Mercur’, blev først officielt i maj.

Alligevel er forlovelsen noget, der kommer efter lang tids overvejelser.

- Jeg havde faktisk planlagt det i ret lang tid. Lige fra jeg mødte Claudia, vidste jeg, at jeg skulle holde fast ved hende. Det eneste, der har holdt mig tilbage, er normerne, fortæller Pelle Emil Hebsgaard.

- Efter meget snak mellem mit hjerte og min hjerne kom jeg dog frem til, at der ikke er nogen, der skal bestemme, om det er for tidligt.

Hvornår brylluppet skal stå, ligger endnu ikke klart. Men at det bliver i Frederiksborg Slotskirke i Claudia Rex’ barndomsby Hillerød, bryllupsklokkerne kommer til at bimle, er dog helt sikkert.