Medina mødte prins Harry: - Han var helt nede på jorden

Prins Harry har de seneste dage gæstet Danmark, hvilket blandt andet har budt på et møde med den danske popstjerne.

Der var fint besøg på den københavnske restaurant NIMB onsdag aften. Sangerinden Medina var på besøg, men det var en anden personlighed, der først og fremmest kastede stjerneglans over spisestedet.

Den britiske prins Harry var nemlig vært ved en reception, hvor han skulle møde en række danske velgørere. En af dem var netop Medina.

- De ser mig som en change-maker for mit land. Det er noget af det største at blive inviteret, fordi det britiske kongehus anser mig for at være en person, der ændrer noget i Danmark. Jeg er meget stolt, siger sangerinden i 'Go' aften Danmark'.

Det var i forbindelse med sin velgørenhedsorganisation Mevation, der i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp sætter fokus på flygtninge, at prins Harry ville møde den danske popstjerne.

- Da han kom over til mig, stod der en masse fotografer, og han spurgte straks: "Okay - hvad er det lige, du laver?". Så vi var ligesom i samme båd, siger Medina.

De to nåede kort at snakke om, hvad Mevation er for en type organisation, og hvilken type arbejde den udfører. Medina forklarede Prinsen, hvordan hun mener, at medierne ofte fremstiller verdenssituationer på en måde, der gør, at unge mennesker lærer de forkerte ting.

Til det havde Prinsen et meget simpelt svar:

- Screw them all. Hvis man gør noget, der er så rigtigt, så må man tage med at være lidt mere udsat, sagde prins Harry til hende ifølge den danske sangerinde.

Selvom man skulle tro, at det er stort at møde en engelsk prins, så var det ikke noget, der berørte den danske sangerinde voldsomt.

- Jeg var ikke nervøs for at møde ham. Han er skøn og meget nede på jorden, siger Medina.