DANISH MUSIC AWARDS

Live-navne til Danish Music Awards afsløret

Gilli, Scarlet Pleasure, Mads Langer og Katinka er nogle af de kunstnere, der skal på scenen.

Der er lagt op til et brag af en musikfest, når Danish Music Awards 2017 bliver skudt afsted den 11. november.

Onsdag er sløret blevet løftet for hvilke kunstnere, der kommer og giver et bud på, hvordan den danske musikscene anno 2017 lyder.

De optrædende musikere er: De unge hitrappere Gilli og Kesi,  Katinka, Scarlet Pleasure, Mads Langer, Medina, Mette Lindberg, Skinz feat. Ida Corr, Alex Vargas og den “ukendte” verdensstjerne Martin Jensen , hvis nummer ‘Solo Dance’ har mere end 325 millioner afspilninger på Spotify..

Det er det samlede hold musikere, der skal på scenen til dansk musikbranches største prisuddeling, der skal holdes i et kæmpe telt i Københavns Nordhavn den 11. november 2017.

Billetter til Danish Music Awards 2017 kan købes her, men du kan også følge med, når både prisuddeling og optrædener vises dagen efter på TV 2 og TV 2 PLAY.

Flere nominerede kommer og spiller

Til Danish Music Awards fejrer man cremen af dansk musik lige nu. Der er ni danske kategorier, og konkurrencen om de eftertragtede bronzestatuetter er hård.

Gilli, Kesi, Katinka, Scarlet Pleasure og Martin Jensen er alle nominerede til årets priser. Mads Langer er ikke aktuel i år, men har i mange år været fast inventar i showet. Han har både været nomineret, vundet utallige priser og har også tidligere været blandt de kunstnere, som spiller op på selve aftenen.

Husk, at du er med til at bestemme, hvilken kunstner, der skal vinde årets publikumspris. Det kan du gøre ved at stemme her.

Afstemning

Stem på din vinder af årets Publikumspris