GO'

Hun har syv gange så mange fans som indbyggere i Danmark - lørdag besøgte hun landet

Den 22-årige supermodel har millioner af fans. Ofte er det sjovt at møde dem, men en enkelt gang udviklede det sig til et overfald.

Syv gange så mange mennesker, som bor i Danmark, følger hende. Hun er kærester med et tidligere medlem fra bandet One Direction, og så er hun en af verdens mest efterspurgte modeller.

Men måske du ikke har hørt om hende. Navnet er Gigi Hadid, og lørdag gæstede hun Danmark i forbindelse med en lancering af et designsamarbejde mellem hende og Tommy Hilfiger.

I den forbindelse mødte TV 2 den 22-årige model til en snak om hendes karrieres vildeste oplevelse, at håndtere de mange fans, og hvad hun ville have været, hvis hun ikke var blevet model.

- Jeg prøver at være tålmodig

Selvom Gigi Hadids modelkarriere allerede startede, da hun var blot to år gammel og arbejdede for Guess Baby, har hendes karriere for alvor taget fart for bare et par år siden.

Vilde fans da Gigi Hadid gæstede Magasin i København.

Lørdag fortalte hun, hvordan hun håndterer konstant at have dedikerede fans omkring sig.

- Det er mærkeligt og helt klart noget, man skal blive vant til. Og man skal finde ud af, hvad der fungerer for én selv. Jeg er dog taknemmelig, og jeg prøver at være tålmodig og huske, at folk bare vil støtte og elske én, siger Gigi Hadid og fortsætter:

- Det går jo ikke op for folk, at det sker hver dag og hele dagen, og at det kan være meget intenst.

Efter flere samarbejder med Guess igennem årene flyttede Gigi Hadid i 2013 til New York og gik sit første modeshow for det spanske mærke Desigual.

I 2015 blev hun en såkaldt angel i Victoria Secrets undertøjsunivers.

I 2015 fandt hun sammen med det tidligere medlem fra One Direction Zayn Malik, og hendes popularitet voksede yderligere.

Gigi Hadid og kæresten Zayn Malik til Met Gala i New York.

Overfaldet på gaden

Gigi Hadid har et godt forhold til sine fans - noget, som de 35,8 millioner følgere på Instagram også indikerer. Men der har også været ubehagelige oplevelser for den unge model.

For et år siden overfaldt ukrainske Vitalii Sediuk supermodellen efter et modeshow i Milano. Her snød han sig ind bag sikkerhedsforanstaltningerne og løftede modellen fra jorden bagfra.

Hun gav ham en albue i ansigtet for at rive sig fri fra hans arme.

Vitalii Sediuk erkendte efterfølgende, at han havde taget fat i modellen og forklarede, at det skulle ses som en demonstration mod, at kendte mennesker bruges som modeller.

Han har tidligere lavet andre grove jokes på kendte mennesker - blandt andre Brad Pitt, Miranda Kerr og Kim Kardashian.

Her ses Vitalii Sediuks forsøg på at kysse Kim Kardashians numse i 2016.

Vildeste oplevelse

Da Gigi Hadid lørdag besøgte Magasin i København, skete der ingen ubehageligheder. Til gengæld stod hundredvis af fans klar. Hun var i byen for at promovere en tøjkollektion, som hun har lavet sammen med Tommy Hilfiger. Og faktisk er netop dette samarbejde, ifølge den 22-årige model, kimen til en af de vildeste oplevelser, hun har haft.

- Det der med at gå ud på catwalken efter et show som designer, det var helt vildt, siger hun.

Gigi Hadid har mange gange gået på catwalken som model, men at få lov til at stå bag en kollektion har altså været en ny og rørende oplevelse.

Tommy Hilfiger og Gigi Hadid efter "TommyXGigi" showet til London Fashion Week.

Retsmedicinske drømme

Selvom Gigi Hadid altså sætter pris på at være hjernen bag tøjet, har det på sin vis altid ligget i kortene, at hun skulle være model. Alligevel har hun dog igennem flere år taget en uddannelse. Lørdag afslørede hun, hvad hun ville være blevet, hvis modelkarrieren havde fejlet.

Hun har læst kriminalpsykologi på universitetet, men hun ville være endt et lidt andet sted, forklarede hun:

- Havde jeg mere tid til at gå i skole, ville jeg nok have endt med at være mere retsmedicinsk interesseret.

Nedenfor kan du se mere af interviewet med Gigi Hadid.

Kriminelles hjerner har altid interesseret den unge model. Video: Nanna Nagy