Michèle Bellaiche har gæsteværelse hos Hans Pilgaard

Bellaiche og Pilgaard er endog meget gode venner.

Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche har været venner i mere end 20 år - og det har resulteret i nogle pinlige, sjove og grænseoverskridende historier.

I TV 2 CHARLIEs nye program 'Lige i skabet' fortæller Hans Pilgaard om én af dem.

- Efter hun en nat havde overnattet hos mig, tog hun et par af mine underbukser på og en t-shirt og løb ned til bageren i underbukser og på bare tæer, griner han.

- Da hun kom tilbage, spurgte jeg hende: "Har du været ude sådan!?", og hun svarede bare: "Ja". Så sagde jeg: "Du ved godt, at du er et kendt ansigt, ikke?", fortsætter tv-værten.

Men den slags går Michèle Bellaiche ikke så højt op i.

I dag arbejder Hans Pilgaard som tv-vært hos TV 2, og Michèle Bellaiche er fast vært på 'Go' aften Danmark' på samme kanal.

Hans Pilgaard fortæller, at han elskede hendes personlighed, allerede første gang de to arbejdede sammen i TV 3s daværende morgenprogram, hvor de var værter sammen.

- Hun er en cocktail af verdens sjoveste menneske og meget kærlig. Og så er der ikke så meget bullshit med hende, og hun er en rigtig karrierekvinde. Hun har store ambitioner, fortæller Hans Pilgaard.

Selv har Hans Pilgaard ingen søskende, så Michèle Bellaiche er nærmest blevet adopteret ind i familien. Så tætte er de to værter.

- Jeg kalder hende min lillesøster, for hun kender mig bedre end de fleste. Hun har også oplevet mine mørke sider, og det er dét som ægte venskab handler om, tror jeg - at man også kender hinandens mindre festlige sider, og at man både kan grine og græde sammen, siger han.

Har sit eget værelse

Michèle Bellaiche og Hans Pilgaard ses ikke så tit, som de ville ønske, men i nogle perioder kan de dog godt ses et par gange om ugen.

- Og i andre perioder går der måske et par måneder, siger Hans Pilgaard og fortsætter:

- Men hvis vi har brug for hinanden, står vi altid klar.

Blandt andet ses de to værter, når Michèle Bellaiche er i København. Hun bor udenfor byen, så hvis der er fest i København, og hun har taget bilen, kan hun altid overnatte på et gæsteværelse i Hans Pilgaards lejlighed, som "faktisk bare er hendes værelse".

- Det er jo det allerhyggeligste. Når man vågner efter en god aften i byen og kan spise noget morgenmad sammen, siger Hans Pilgaard.

'Lige i skabet' kommer på TV 2 CHARLIE alle hverdage klokken 19.20, eller du kan se det på TV 2 PLAY.