Kendte

Eks-baronesse er biografaktuel med sin første filmrolle

I over 20 år har hun afvist den slags opgaver.

Lego Ninjago er ikke længere kun noget, Caroline Flemings børn leger med. Det er også titlen på en ny film, hun medvirker i.

For kun tre måneder siden fik hun nemlig et opkald, der fik hende til at sige ja til at forfølge en karrierevej, hun mange gange tidligere er blevet opfordret til at tage.

- Warner Brothers henvendte sig pludselig til det modelbureau, som jeg har været hos, siden jeg var 15 år gammel, og spurgte, om jeg ville være med. Jeg blev bare helt ellevild. Det er det helt rigtige tidspunkt nu, fortæller hun til TV 2.

- Historien er en parallel til mit eget liv

Igennem de sidste 20 år har Caroline Fleming ellers takket nej til lignende tilbud med tanke på, at hun nød at kunne være sig selv i forskellige tv-programmer fremfor at spille andre.

Men nu har hun lagt stemme til en af figurerne i den nye Lego-film, nemlig hovedpersonens mor, Koko.

Og det er ikke et tilfælde, at hun sagde ja til netop den rolle. Hun kan nemlig i den grad se sig selv i den.

- Historien kunne godt være en parallel til mit eget liv. Koko er en enlig mor til en super sej lille dreng. Jeg er jo selv mor til tre børn, og alle, der har prøvet at være alenemor, kan sætte sig ind i de følelser, Koko går igennem i løbet af filmen. Det, at jeg har de samme oplevelser og følelser tæt på, gør, at jeg kan lægge endnu mere hjerte i karakteren, siger Caroline Fleming og fortsætter:

- Min yngste søn er selv så vild med Lego Ninjago, at han tror, han er Lloyd (filmens hovedperson, red.), så det kunne jo heller ikke være mere perfekt, at jeg lægger stemme til hans mor.

Caroline Fleming til filmpremieren med sine børn.

Nervøs, men stolt af Koko

Selvom begejstringen var stor, så var timerne foran mikrofonen i en helt ny rolle en stor mundfuld.

- Jeg vidste ikke rigtig, hvordan min stemme ville lyde, og om den ville passe til Lego-figurens mundbevægelser. Men instruktøren var heldigvis god til at guide mig og sagde flere gange: "Nu skal du virkelig tænke på, hvordan ville du have det, hvis det her skete med din egen dreng", fortæller Caroline Fleming. 

Selvom hun var usikker undervejs, har hun ikke fået lov at se den samlede film før nu, hvor den har premiere.

-  Jeg havde kun set de scener, jeg lavede, men jeg synes, det er blevet fantastisk, nu hvor jeg har set den hele. Og hvor er det pragtfuldt, at Koko nu er en del af min livshistorie. Det er jeg rigtig stolt over at kunne sætte på mit cv, siger Caroline Fleming.

Forhåbentlig ikke sidste rolle

Faktisk har oplevelsen med at lægge stemme til en Lego-figur været så god, at Caroline Fleming nu har fået blod på tanden.

Selvom hun tidligere har afvist dem, kan hun sagtens forestille sig at sige ja til lignende opgaver i fremtiden.

- Hvis det rigtige projekt kommer, så vil jeg helt klart sige ja. Det skal være noget, jeg kan gå ind i med hjerte og sjæl, men så har jeg heller ikke skyggen af tvivl, siger hun.

Caroline Fleming er datter af lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff fra Valdemar Slot. Hun mistede sin egen titel som baronesse, da hun blev borgerligt gift med briten Rory Fleming. Hør hende som figuren Koko i videoen i toppen af artiklen.