Voice Junior

’Voice Junior’-coach skal være far

Sanger og sangskriver Wafande vil give sit barn en opvækst, der er anderledes end sin egen.

Han er coach i 'Voice Junior', og nu får han selv en lille størrelse at holde styr på.

På sin Instagram-profil afslører sanger og sangskriver Wafande, at han for første gang skal være far. En følelse, han kalder ”fantastisk”.

- Jeg glæder mig, jeg er klar og føler mig velforberedt til at blive forælder, så det er skønt, siger Wafande og fortsætter:

- Jeg er et godt sted i mit liv til at modtage et barn. Jeg har en dejlig kæreste, vi er lykkelige, vi er forelskede.

24 uger

Det var netop Wafandes forlovede og kæreste gennem tre år, som på de sociale medier kunne afsløre nyheden med et billede af sin voksende mave.

Med teksten ”24 uger” afslører fotoet og lidt hovedregning også, at terminen kommer til at ligge omkring nytår. Faktisk ligger datoen på den 1. januar 2018.

- Superfedt planlagt. Det er nok den mest nederen fødselsdag at have. Men så bliver det sikkert et festligt barn, griner Wafande.

Han fortæller også, at parret af samme grund kendte til hemmeligheden allerede på årets Roskilde Festival. Men selvom der blev sagt nej til alkohol, fattede ingen mistanke.

- Folk havde travlt med at feste og se koncerter. Men det var altså lige der, at vores barn fik sin allerførste musikoplevelse – inde fra maven, siger Wafande.

Åbent sind og masser af tid

Endnu er der hverken køn eller navne i spil, og i øjeblikket glæder Wafande sig mest af alt bare til at se sit barn ”vokse op og blive et dejligt menneske”.

- Jeg håber, det bliver et sundt barn, og et barn, der får lyst til at udforske sin kunstneriske side. Om det så er inden for musik, sport eller som dyrlæge er jeg ligeglad med. Bare det bliver et glad og åbensindet menneske, siger han.

Wafande med sin kæreste.

Selv er Wafande, hvis fulde navn er W’afande Jolivel Zahoro, også vokset op med åbensindede forældre i det han kalder ”hippietiderne”.

Med en far fra Tanzania i Afrika og en mor fra Danmark var hans opvækst efter eget udsagn dog også ”lidt rodet”.

- Jeg har det dejligt, men vil nok gøre det lidt anderledes. Men sådan er det jo nok altid med børn og deres forældre, siger han og kommer selv med opskriften:

- Tid er det vigtigste, man kan give. Og ører. At lytte til børn og give dem al den tid, man har.

Du kan se Wafande igen på lørdag klokken 20.00 i 'Voice Junior' på TV 2.