Revygalla 2017

Skuespiller tog en sejrsdans efter pris: - Jeg var lidt pinlig over det

Hun blev så overrasket, at hun måtte spørge manden, om hendes reaktion var for pinlig.

Med begejstringen brusende i blodet, hoppede og dansede revykunstner Trine Gadeberg sin glæde ud ved 'Revygalla 2017'.

Kort forinden havde skuespillerinden været på scenen for at takke for prisen som ’Årets kvindelige kunstner’.

Trine Gadeberg

Trine Gadeberg er dansk sanger og skuespiller født i 1969.

Hun har medvirket i et hav af revyer og på tv i blandt andet julekalendrene ’Nissernes Ø’ og ’Pagten’.

I år 2000 deltog hun i Dansk Meodi Grand Prix med sangen ’Lykkefugl, og siden har hun indspillet flere albums.

Hun er en del af den populære gruppe ’City Singler’, hvor hun laver shows sammen med skuespillerne Sofie Stougaard, Kaya Brüel og Anne Sofie Espersen. 

- Det var helt fantastisk. Jeg kunne ikke være i min egen krop. Jeg er sådan en pige, der bare lader mig rive med, og det gjorde jeg virkelig. Jeg rendte bare rundt, fortæller en glad og stolt Trine Gadeberg, der foruden at være revy- og teaterskuespiller også er revyforfatter, sanger og har optrådt på både film og tv. 

Prisen kom som noget af en overraskelse, selvom hun både var nomineret til den i år og sidste år.  

- Sidste år fik Bodil Jørgensen den, så jeg regnede slet ikke med, at jeg kunne få den. Jeg havde virkelig ikke set det komme, da de nævnte mit navn, fortæller Trine Gadeberg, der derfor heller ikke havde en takketale klar.

Bange for at være pinlig

Alligevel fik hun sendt tanker til sin familie, venner og ikke mindst holdet bag Kerteminderevyen, som hun er en del af, da hun modtog prisen på scenen.

Hun sluttede af med at hoppe ned ad trappen og lave en sejrsdans rundt i lokalet med armene oppe over hovedet.

- Bagefter var jeg lidt pinlig over det og spurgte min mand, om jeg havde været for meget, hvad jeg fik sagt, og om jeg fik takket de rigtige. Det var impulsivt og spontant, men det var glæde, og når man er så glad, så skal det bare ud, siger Trine Gadeberg. 

Æresplads hvor alle kan se den

Prisen betyder så meget for den stolte kunstner, at den har fået en helt speciel plads. 

- Den står virkelig smukt hjemme i mit køkkenalrum, så jeg kan se på den hele tiden. Man kan se den, uanset hvor man kommer ind, fortæller Trine Gadeberg. 

Foruden prisen som 'Årets kvindelige kunstner' blev der også uddelt priser til 'Bedste revy', 'Årets talent', 'Årets mandlige kunstner' og 'Årets bedste parodi' ved 'Revygalla 2017'. Hele showet kan ses lørdag den anden september klokken 20.50 på TV 2 Charlie.