Kendte

Taylor Swift slettede alt på sine sociale medier - nu har hun givet lyd igen

Sangerinden har på Facebook offentliggjort, at hun kommer med et nyt album.

I fredags valgte den amerikanske popsanger Taylor Swift at slette alt på sine sociale medier-konti. Det skete på både Facebook, Instagram, Tumblr og Twitter.

Det fik fans til at spekulere i, om hun var blevet hacket, eller om der eventuelt kunne være et nyt album på vej.

Nu har det vist sig, at sidstnævnte fik ret.

Onsdag aften har Taylor Swift nemlig offentliggjort, at et nyt album er på vej. Albummet får navnet ’Reputation’ (Omdømme, red.) og udkommer den 10. november. Allerede torsdag i denne uge kommer der en ny single.

Slangevideoer førte til spekulationer

De seneste tre dage er der dukket tre forskellige videoer op på Taylor Swifts sociale medier-konti af en slange.

Flere var overbevidste om, at det måtte være et tegn på et nyt album.

Andre fans mente, at slangevideoerne kunne være en mulig sang, der omhandler det reptil, mange kendte har sammenlignet sangerinden med på grund af hendes mange offentlige skænderier med andre kendte personer.

Blandt andet Kim Kardashian West i dette tweet fra sidste år:

Taylor Swifts liste af fjender er lang. Den tæller foruden Kim Kardashian West også folk som Katy Perry og Kanye West samt flere ekskærester.

Den 27-årige sangerinde er kendt for, at hendes sange ofte handler om forliste forhold eller tidligere venner, som hun er kommet på tværs med.

Seneste album vandt Grammy 

Sidst Taylor Swift udgav et album var i 2014, da hun udgav albummet med titlen ’1989’. Det solgte 1,28 millioner eksemplarer verden over alene i den første uge. Samme album indbragte hende en Grammy for årets album.

Offentliggørelsen af det kommende album falder sammen med, at det meget eksponerede MTV Video Music Awards vises næste søndag. Her spekuleres i, om Taylor Swift vil give en gæsteoptræden, skriver CNN.

’Reputation’ bliver Taylor Swifts sjette album.