Alt er slettet på Taylor Swifts sociale medier - nu går spekulationerne i gang

Er den amerikanske superstjerne blevet hacket? Eller har hun bare slettet alt som led i annonceringen af sit sjette album.

- Mine damer og herrer, Taylor Swift har ødelagt internettet.

Sådan skriver en Taylor Swift-fanprofil på Twitter, efter den amerikanske superstjerne er forsvundet fra internettet.

Fans og resten af verden kunne nemlig fredag konstatere, at ALT er forsvundet fra hendes sociale medier-konti. Det gælder både Facebook, Twitter, Tumblr og Instagram. Alt fra tidligere opslag til billeder - inklusiv profilbilleder - er væk. Selv sangerindens hjemmeside er gået i sort. Bogstavelig talt.

Nyt album kan være på vej

Handlingen har sat gang i massive spekulationer.

Mange tror nemlig, at hun har vasket tavlen ren for at gøre plads til et nyt album, hvilket vil være hendes sjette af slagsen.

Fredag var nemlig tre-års-dagen for Taylor Swifts seneste album, 1989, som solgte 1,28 millioner eksemplarer i den første uge efter udgivelsen. Den sikrede hende også en Grammy for bedste album.

Er det tilfældet, kan det siges at være en god måde at få omtale på inden et potentielt nyt album. De blanke profiler er nemlig allerede omtalt i internationale medier lige fra USA til Australien. Og nu også Danmark.

Rygterne om en ny udgivelse forstærkes også af, at det meget eksponerede MTV Video Music Awards vises næste søndag. Spekulationerne går på, at hun vil annoncere et nyt album i forbindelse med en gæsteoptræden, skriver CNN.

Er Taylor Swift blevet hacket?

Selvom mange fans har udtrykt deres håb og forventning om, at et nyt album er på vej – blandt andet ved det trendende hashtag ’#TS6IsComing’ – svirrer andre rygter også.

Taylor Swift kan nemlig også have været et nyt offer for hacking.

En af Taylor Swifts repræsentanter er blevet spurgt, om det er tilfældet, men han ville ikke kommentere det, skriver CNN.

Kommer lige oven på retssag

Taylor Swift har på det seneste holdt lav profil. Hun har lige været igennem en retssag mod den tidligere amerikanske radiovært og DJ, David Mueller.

Taylor Swift klagede til radiostationen, hvor David Mueller arbejdede, og anklagede ham for at tage hende på numsen til et arrangement i 2013. To dage senere mistede den han sit job. Derfor sagsøgte han Taylor Swift for 19 millioner kroner.

Men det er højst sandsynligt ikke på grund af retssagens resultat, at Taylor Swift har "begået selvmord" på de sociale medier.

Den amerikanske sangerinde gik nemlig fri. Og faktisk valgte hun at svare igen ved at sagsøge David Mueller for at beføle hende tilbage i 2013, hvilket hun ikke havde gjort, før hun selv blev sagsøgt.

Den retssag vandt hun, og hun fik også hele den erstatning, som hun havde sagsøgt ham for.

Nemlig én dollar.

Kanye West er stadig væk

Hvad der ligger bag Taylor Swifts digitale forsvinden, kan man kun gætte på. Måske kommer hun aldrig tilbage igen.

Sådan er det nemlig gået, efter en anden superstjerne lavede et lignende nummer.

Rapkunstneren Kanye West slettede også sine onlineprofiler tilbage i maj 2016. Her sprang Twitter også i luften med forventninger om et stort stunt i forbindelse med et nyt album.

Men Kanye Wests seneste album, Life of Pablo, blev udgivet forud for, hvad der for fans lignede et PR-stunt.

Så der kom altså ikke noget nyt album ud af det, og han er tilsyneladende ikke kommet tilbage på sociale medier endnu.

Se nogle af reaktionerne på de sociale medier nedenfor.