Susanne Bier skal instruere Netflix-film

Hollywoodstjernen Sandra Bullock er på rollelisten til den nye thriller.

Den danske instruktør Susanne Bier fortsætter sit indtog på det engelsksprogede filmmarked og skal stå bag en ny film på Netflix.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Filmen har fået titlen 'Bird Box' og beskrives som en "post-apokalyptisk" thriller, der foregår i en nær fremtid, hvor rumvæsener har gjort deres indtog.

Den er baseret på en roman fra 2014 af den amerikanske forfatter Josh Malerman, og Sandra Bullock skal spille en mor, der sammen med sine to små børn er blandt en lille gruppe af overlevende, og de tre må begive sig ud på en farefuld færd i en robåd.

Sandra Bullock har spillet med i en række store film, og den 52-årige amerikanske skuespiller formåede i 2010 både at vinde en Oscar for bedste skuespillerinde for filmen 'The Blind Side' og dagen forinden en Razzie-pris for værste skuespillerinde for filmen 'All about Steve'. Hun dukkede personligt op for at modtage begge priser.

Netflix hyrer store stjerner

Streaminggiganten Netflix har tidligere brugt store stjerner i deres film. Brad Pitt spillede med i 'War Machine' og Will Smith er med i den kommende science fiction-film 'Bright'.

Susanne Bier har erfaring fra andre engelsksprogede film som 'Things We Lost in the Fire' med Benicio del Toro og Halle Berry og 'Serena' med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper.

Den 57-årige instruktør har modtaget en Emmy-pris for den britiske miniserie 'Natportieren', og i 2011 vandt hun en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film for 'Hævnen'. 

Filmoptagelserne til 'Bird Box' forventes at begynde til august.