Kendte

Stjerne fra amerikansk hitserie død

Den amerikanske skuespiller Nelsan Ellis er død. Han blev 39 år.

Nelsan Ellis døde af hjertefejl, oplyser hans manager Emily Gerson Saines til CNN

Han medvirkede i flere film såsom 'The Butler', 'Gods Behaving Badly', 'Solisten' og mange flere. Det var dog med rollen som den homoseksuelle Lafayette Reynolds i HBO-serien 'True Blood' han for alvor slog sit navn fast. 

- Nelsan var et længerevarende medlem af HBO-familien, hvis portræt af Lafayette vil blive husket i 'True Blood's eftermæle. Nelsan vil blive savnet af fans og alle os på HBO, skriver HBO i en pressemeddelelse. 

Skaberen af serien, Alan Ball, siger også i en udtalelse, at Nelsan Ellis var et 'singulært talent'. 

- Hans kreativitet blev ved med at overaske mig. Jeg var priviligeret over at arbejde med ham, siger han. 

Højt uddannet

Nelsan Ellis blev født i Harvey i delstaten Illinois i USA i 1978. Efter hans forældre blev skilt, flyttede han med sin mor til Alabama, men vendte tilbage til Illinois som teenager for at færdiggøre gymnasiet. 

Han kom ind på den prestigefyldte kunstskole Juilliard i New York, hvor han skrev en prisbelønnet, auto-biografisk forestilling.

Han vandt også flere priser for sin rolle i 'True Blood'.