Kendte

Thomas Buttenschøn skal skilles

Sangeren Thomas Buttenschøn og blogger Cana Buttenschøn går fra hinanden efter syv års ægteskab. Sarah Christine Nørgaard / Scanpix Denmark

Parret mødte hinanden på en bodega i 2009 og blev et år efter forældre til drengen Jens.

Musiker Thomas Buttenschøn og blogger og jordemoder Cana Buttenschøn går fra hinanden efter syv års ægteskab. 

Det har parret netop skrevet på Thomas Buttenschøns Facebook-profil. 

- "Mor og far er ikke længere kærester", det er uden sammenligning den sværeste snak, vi indtil videre har taget med vores to elskede drenge. Cana og jeg er i fællesskab blevet enige om, at vi flytter fra hinanden. Vores kærlighed har ændret sig fra at være altopslugende, til at blive venskabelig og til at vi bare vil det bedste for hinanden og for vores børn, skriver de. 

Parret har tidligere fortalt, at de mødte hinanden gennem røgen på en bodega i 2009 og blev gift året efter, hvor sønnen Jens kom til verden. Senere kom også sønnen Peter til.

Parret har ofte fortalt om den stigmatisering, de har oplevet, da Thomas er hivsmittet. 

En sygdom, som ifølge familien ikke har påvirket dem særlig meget, da medicin i dag gør, at Thomas lever smitfri. 

Bruddet

- Børnene er det vigtigste, og det vil de altid være. Det er vores livs sværeste beslutning, da den jo ikke kun handler om os, men i virkeligheden i langt større grad handler om dem. Og for deres skyld vil vi gerne bede om så meget ro omkring situationen som muligt. Vi er ikke sure på hinanden, men vi må desværre nok konstatere, at vi er bedre mennesker og forældre, hver for sig. Det er hårdt at nå dertil, men vi tror begge to, at det er det bedste, både for os og for børnene på sigt, skriver parret videre på Facebook.

"Mor og far er ikke længere kærester", det er uden sammenligning den sværeste snak, vi indtil videre har taget med vores...

Posted by Thomas Buttenschøn on Saturday, July 8, 2017

- Vi håber ikke jeres Instagram-glansbillede af den lykkelige familie Buttenschøn krakelerer; vi har haft det godt, men nu vil vi bare gerne have det bedre, igen. Livet går videre, det er sommer og vi elsker stadig hinanden, bare ikke længere som kærester. (Kærlig hilsen, red.) C&T, slutter de.