Kendte

Beyoncé og Jay Z har fået tvillinger

De to nye familiemedlemmer er endnu ikke vist frem for omverdenen.

Sangerinden Beyoncé og hendes mand, Jay Z, er blevet forældre igen. Ikke bare til én, men til to små babyer, skriver en række amerikanske medier.

Fødslen af tvillingerne bekræftes i øvrigt af Beyoncés far, Mathew Knowles, på Twitter.

- De er her!, skriver han i twitteropslaget, hvori han har vedhæftet et billede med teksten 'tillykke med fødselsdagen til tvillingerne. Kærlig hilsen morfar'.

Den 35-årige sangerinde og den 47-årige rapper annoncerede, at familien voksede tilbage i februar. 

- Vi vil gerne dele vores kærlighed og lykke. Vi er blevet velsignet gange to. Vi er ufatteligt taknemmelige for, at vores familie vokser med to, og vi takker jer for alle jeres lykønskninger, skrev Beyoncé på sin Instagram-profil, hvor hendes 103 millioner følgere løbende er blevet opdateret om graviditeten. 

Blev hjemme

I starten af graviditeten viste parret stolt maven frem ved flere lejligheder, men den seneste tid har tvillingerne sat sine begrænsninger. 

Beyoncé måtte melde afbud til sin optræden på den amerikanske festival Coachella i april efter råd fra sin læge.

Jay Z, der i torsdags blev optaget i 'Songwriters Hall of Fame' som den første rapper nogensinde, måtte også droppe udnævnelsen for at være ved sin højgravide kones side. 

Sloges med utroskab

Beyoncé og Jay Z nye tvillingers er endnu ikke vist frem for omverdenen. Deres køn og navne er stadig ukendt, men de bliver en del af en familie, der i forvejen tæller parrets femårige datter, Blue Ivy.

Familieudvidelse kommer kort efter parrets niårs bryllupsdag og kun et år efter Beyoncés nyeste album, der spredte tvivl om ægteskabet. Flere af sangene på 'Lemonade', som pladen hedder, kredser om utroskab.

Inden da havde der længe været spekuleret i, om de to superstjerners forhold var i krise.

Det var blandt andet sangerindens lillesøster, Solange, der gæster Roskilde Festival i år, der fik facaden til at krakelere. I 2014 viste overvågningsbilleder, hvordan hun gik fysisk til angreb på sin svoger i en elevator.