Kendte

George Clooney er blevet far for første gang - til tvillinger

Hollywoodstjernen har fået en ny rolle. Denne gang er det for livet.

Mange kvinder har sikkert sukket efter at føde hans børn, men i sidste ende var det den 56-årige skuespillers kone, Amal Clooney, der gjorde ham til far. Ikke bare til én, men til hele to børn. 

Clooneys nyeste familiemedlemmer kom til verden tidligere tirsdag, skriver Entertainment Tonight.  

- I morges kunne Amal og George byde Ella og Alexander velkommen i familien. Ella, Alexander og Amal er alle sunde, raske og glade, lyder det i en udtalelse fra Clooney-parret, der altså allerede har de nye navne på plads.  

Førstegangsfaren havde ellers tidligere joket med, at tvillingerne skulle opkaldes efter hans Tequila-virksomhed. 

- Min kone siger, at jeg ikke kan kalde dem Casa og Amigos. Det er det eneste, jeg ikke må, sagde han. 

Clooneys kvinder

George Clooney bliver ofte kaldt den evige ungkarl, men det er ikke helt sandt.

Den eftertragtede skuespiller har nemlig haft masser af kvinder i sit liv.

Tilbage i 1989 var han endda gift med Talia Balsam. Det holdt frem til 1993, hvor de blev skilt.

Inden sit foreløbig eneste ægteskab havde Clooney et to årigt forhold til skuespilleren Kelly Preston fra 1987 til 1989. De nåede at flytte sammen og få en gris sammen, men længere kom de ikke.

I det hele taget har Clooney været tæt på mange af sine kvindelige kolleger.

Han havde et forhold til 'Bridget Jones'-stjernen Renée Zellweger i 2001 og 'Baywatch'-baben Krista Allen fra 2002 og et par år frem.

De senere år har Clooney til fulde levet op til sin status som kvindebedårer.

I juni 2007 fandt 'Oceans-stjernen' sammen med Sarah Larson. Hun var tjener på en natklub i Vegas. Det forhold varede til maj 2008, hvor Clooney pludselig droppede en chokeret Sarah Larson.

Fra juli 2009 til juni 2011 var han sammen med den italienske model Elisabetta Canalis. Men den italienske skønhed var mere klar til at slå sig ned end Clooney, og derfor blev hun også droppet.

I juli 2011 fandt Clooney og den tidligere wrestler Stacy Keibler sammen. Det forhold løb langsomt ud i sandet og sluttede endegyldigt i juli 2013.

Spændt på den krævende rolle

Ægteparret har holdt graviditeten meget privat. Amal Clooneys voksende mave blev først vist frem i februar, og op mod fødslen har de holdt sig i hjemmet i Sonning i England.  

De har dog få gange kommenteret den dobbelte babylykke. 

- Jeg ved ikke helt, hvordan man helt forholder sig til det (at få to, red.), men jeg er spændt, har George Clooney blandt andet sagt.

Gift i italiensk luksus

Det nybagte forældrepar blev gift på et italiensk luksusresort i Venedig i 2014.

Mens han er skuespiller fra USA, er hun menneskerettighedsadvokat. Hun er 39 år, libanesisk født og bosiddende i England.

Den 56-årige skuespiller har tidligere været gift med skuespillerinden Talia Balsam, der blandt andet medvirker i "Mad Men", men parret blev skilt i 1993 og fik ingen børn.