Hvad sker der lige her? Vært overrasket af kendt krimiforfatter

Da tv-interviewet sluttede, tog Jussi Adler Olsen en spontan beslutning og afleverede noget helt særligt.

Han var egentlig inviteret i 'Go' aften Danmark'-studiet, fordi han havde modtaget prisen som årets håndværker for sine succesfulde bøger.

Derfor sad Jussi Adler Olsen og blev interviewet af studievært Jes Dorph-Petersen, da han pludselig blev grebet af øjeblikket.

- Jeg er meget spontan og tror på at gribe mulighederne, når de opstår, siger han.

Smider tøjet ’bag kameraet’

Efter interviewet viser 'Go’ Aften Danmark' et indslag om Smid tøjet-kampagnen, hvor Cecilie Lassen donerer noget af sit tøj til en auktion, hvor pengene går til Røde Kors.

- 10 sekunder inde i klippet kigger Jussi på mig og siger: "Gud, jeg skal da også give noget", fortæller Jes Dorph-Petersen efterfølgende.

Og så smider Jussi Adler Olsen sin jakke, som han vil sende på auktion, alt imens indslaget kører på skærmen, og kameraerne ikke viser dem i studiet.

- Jeg tænker, at det her vil jeg være med til. Vi afleverer i forvejen noget i tøjcontaineren, men det her er jo noget mere særligt, siger Jussi Adler Olsen.

Tilfældigvis er min øresnegl i stykker

Derfor må der tages en rask beslutning, inden kameraet igen peger på de to mænd i studiet.

- Helt tilfældigt er min øresnegl i stykker, så jeg kan ikke kommunikere med dem bag kameraerne, siger Jes Dorph-Petersen.

Han får råbt til redaktøren, mens Jussi Adler Olsen er på vej ud. Og få sekunder inden kameraet igen peger på Jes Dorph, bliver de enige om, at Jussi skal på skærmen igen – denne gang for at fortælle om jakken.

Derfor må Jes Dorph freestyle sig til en præsentation, mens Jussi Adler Olsen igen kommer ind foran skærmen.

Se, hvordan det gik i videoen øverst i artiklen.

Jakken har optrådt for 10.000 mennesker

Nu kan Jussi Adler Olsens jakke altså blive din, når den kommer til auktion på Miinto.

Og det er en helt særlig jakke:

Den her jakke har været med til mange store begivenheder.

Jussi Adler Olsen, forfatter

- Den her jakke har været med til mange store begivenheder. Den har været med mig til foredrag og turnéer, blandt andet i Tyskland, hvor jeg har optrådt for 10.000 mennesker, fortæller Jussi Adler Olsen.

Derfor måtte han også købe en ny i lufthavnen her til morgen, hvor han tog af sted mod Oslo.

- Det særlige ved den jakke var, at den er så let at pakke i håndbagage. Den kan rulles sammen til det rene ingenting, siger han.