Kendte

Sangstjerne efterladt med en forkert stavet tatovering

Skuespiller  Saoirse Ronan gav 26-årige Ed Sheeran en overraskelse efter optagelserne til en musikvideo. TV 2

En veninde til 26-årige Ed Sheeran har givet ham en tatovering med stavefejl - som et minde for livet.

Sanger Ed Sheeran er blevet taget med bukserne nede.

Under optagelserne til sin kommende musikvideo til sangen 'Galway Girl' spiller han sammen med skuespiller Saoirse Ronan, som sidste år blev nomineret til en Oscar for årets bedste kvindelige skuespiller. 

I videoen skal det forestille, at Saoirse Ronan giver ham en tatovering - og det er her, det går galt.

For ifølge Ed Sheeran er tatoveringen ikke alene ægte. Den er også forkert stavet. Det fortalte han sit publikum i Glasgow søndag ifølge BBC.

- Hun tog virkelig røven på mig

Det var meningen, at tatoveringen skulle passe til sangen.

På sin arm ville Ed Sheeran derfor gerne have skrevet 'Galway Girl' af sin veninde, men hun besluttede at udnytte situationen og lave lidt sjov.

- Da vi filmede det, var det meningen, jeg skulle have en tatovering med hendes skrift, der siger 'Galway Girl'. Men der står faktisk 'Galway Grill.....  G-r-i-l-l', siger han på scenen.

Men på trods af Saoirse Ronans bevidste fejl synes det ikke at gå Ed Sheeran på. Han er i stedet stolt over, hvem der har lavet hans nye tatovering.

- Det er sådan en ting, jeg også ville gøre, siger han og tilføjer:

- Hun tog virkelig røven på mig.

Tatoveringer er ikke fremmede for den 26-årige sanger, der hitter med sange som 'Thinking Out Loud', 'Happier' og 'Shape of You'. På sin overkrop har han blandt andet tatoveret et løvehoved, og begge hans arme er også tildækket af forskellige farverige tatoveringer.

Tre gange internettet grinte af Ed Sheeran

 1. Da han fik taget et uheldigt fanbillede

  Et fanbillede gik viralt, da Ed Sheerans hår på billedet blev fanget af en voldsom vind. Det er blevet beskrevet som et 'mareridt'. Billedet er blevet delt over 48,000 gange.

 2. Da han lignede en fan, der skulle møde sit idol

  Fans takker Ed Sheeran for dette billede. De mener, at det ligner, at han selv er en fan, der skal møde sit store idol.

 3. Da en toårig lookalike dukkede op på Twitter

  Ed Sheeran er blevet sammenlignet med mange forskellige personer. En af dem er Rupert Grint, der spiller Ron Weasley i Harry Potter-filmene.

  Men internettet fik sig et endnu et grin, da et nyt billede dukkede op. Her mente flere personer nemlig, at han lignede en 2-årig pige ved navn Isla Walton.

Kilde: Twitter, Jezebel.com, Reddit og News.com