Trudeau klar til at slå Chandler fra 'Venner'

16x9
Premierminister Justin Trudeau gik et par årgange under skuespiller Matthew Perry i folkeskoletiden. Foto: Scanpix

Skuespiller Matthew Perry påstår, at han gav Justin Trudeau klø i skolegården. Nu er Canadas premierminister klar til at give igen.

I det amerikanske talkshow 'Jimmy Kimmel' afslørede 'Venner'-skuespilleren Matthew Perry i sidste måned, at han og en klassekammerat gav Canadas nuværende premierminister, Justin Trudeau, klø i skoletiden. 

Nu har Trudeau svaret igen i et tweet, hvor han giver udtryk for, at han gerne tager kampen op med skuespilleren, der er er mest kendt for sin rolle som Chandler Bing i 'Venner': 

- Jeg har tænkt over det, og ved I hvad, hvem har ikke villet slå Chandler? Hvad med en omkamp, spørger 45-årige Justin Trudeau den i dag 47-årige Matthew Perry.

Det skal dog bemærkes, at tweetet kom på 1. april, som er dagen, hvor hele verden laver jokes med hinanden.

Justin Trudeau har været Canadas premierminister siden 2015, og han er især kendt for sin humanistiske lederstil, og så har han nærmest stjernestatus på de sociale medier - læs mere om ham her.

Du har en hær til rådighed

Matthew Perry er til gengæld ikke længere interesseret i at bruge næver mod Canadas premierminister, der i kraft af sit hverv også har en række nyttige hjælpemidler ved hånden.

Han har svaret igen i et tweet: 

- Jeg tror, at jeg springer din forespørgsel om en omkamp over (også fordi du i øjeblikket har en hær til rådighed), lyder det fra Perry.

- Det var ren jalousi

Matthew Perry er canadisk-amerikaner, og han gik en overgang i skole i Canadas hovedstad, Ottawa.

I Jimmy Kimmels talkshow fortalte han tidligere i marts, at det var her, at han i 5. klasse sammen med en ven angiveligt gav den yngre elev Justin Trudeau tæv. 

- Jeg tror, at han var rigtig god til en sport, så det var ren jalousi, lød begrundelsen fra Matthew Perry.

Derfor er han nået så langt

Det særlige på det tidspunkt var desuden, at Justin Trudeaus far, Pierre Trudeau, var premierminister i Canada.

- Men jeg tror ikke, at det var grunden til, at han fik tæv, jeg tror, det var, fordi han var den eneste i skolen, som vi kunne give tæv, siger Perry, som også konstaterer, at han ikke praler over bedriften, og at han handlede dumt dengang.

De to har heller ikke kontakt i dag.

Men alligevel sneg skuespilleren sig til at tage lidt af æren for Justin Trudeaus succes:

- Jeg tror, jeg har været medvirkende til, at han er nået så langt og er blevet premiereminister - jeg tror, han tænkte, han ville sætte sig ud over det, sagde han.

Her kan du se klippet, hvor Matthew Perry fortæller om at give Justin Trudeau klø: 

Twitter-brugere meldte sig hurtigt klar til at se kampen mellem de to mænd: