Kendte

Casper Christensen: Ungdoms-tv i dag er fordummende

Han har selv lavet masser af tv og radio til den yngre generation, men Casper Christensen er langt fra imponeret over nutidens niveau for ungdoms-tv.

'Transit', 'ATOM-TV' og 'Tæskeholdet'. Alle programmer som i 90’erne skulle underholde det yngre publikum. Og alle programmer, der var med til at gøre Casper Christensen til ungdomsværten over dem alle. Men manden bag revolutionen inden for ungdomsunderholdning er ikke imponeret over nutidens niveau.

- Det er blevet meget ungt, og det gør også, at det nogle gange bliver en lille smule fordummende, siger Casper Christensen i TV 2-magasinet ’Lippert – et walk and talkshow'.

I interviewet blev der blandt andet delt en bredside ud til TV 2 Zulu.  Kanalen er faldet af på den og mangler at udfordre de unge, siger den 48-årige komiker, der mener, at kanalen lefler for laveste fællesnævner og ikke viser andet end ’Dybvaaad’ og gamle afsnit af ’Venner’.

Men særligt reality-genren falder ikke i Casper Christensens smag.

- Da jeg startede med at lave tv, der kunne du slet ikke komme i nærheden af sådan noget som Paradise Hotel. Og jeg må sige, jeg synes ikke, den udvikling er smuk, siger Casper Christensen.

Den filmaktuelle skuespiller og manuskriptforfatter vil dog ikke afvise, at den manglende forståelse for nutidens ungdomsunderholdning også kan skyldes alderens trykken.

- Jo jo, det er det da helt sikkert. Og det har jeg det fint med, siger komikeren med et grin.

Casper Christensen er aktuel med filmen ’Dan Dream’, som har premiere 30. marts.