Landmand søger kærlighed

Landmanden Dennis har fundet kærligheden

Dennis fandt ikke en kæreste i 'Landmand søger kærlighed', men nu er han i et forhold.

Den sønderjyske landmand Dennis, som vi lærte at kende i den seneste sæson af 'Landmand søger kærlighed', har endelig fundet kærligheden.

Det bekræfter den 25-årige landmand over for TV 2, efter at han på Facebook er "kommet i et forhold" med 26-årige Anja. Han fortæller, at hun skrev til ham på Facebook, efter 'Landmand søger kærlighed' var slut. 

- Vi skrev sammen og begyndte også at se hinanden, fortæller Dennis.

Efter noget tid blev det mere og mere seriøst mellem de to unge sønderjyder, og de blev kærester. Både hendes veninder og Dennis' venner vidste, at de så hinanden, men altså ikke, at de var kærester.

- Hun mente, at det var tid til at offentliggøre det på Facebook. Vores venner har jo i et stykke tid vidst, at vi så hinanden.

Nu ved forældrene det

Dennis fortæller til TV 2, at det først er nu, hvor de er blevet kærester på Facebook, at hans familie også ved det.

- De har vidst, at jeg har set en pige, men ikke hvem hun var, siger Dennis og tilføjer:

- De blev selvfølgelig glade på mine vegne. 

I 'Landmand søger kærlighed' var Dennis på romantisk weekend i København sammen med Cecilie. Men deres forhold udviklede sig aldrig, og de besluttede hurtigt, at de kun skulle være venner.

I klippet øverst i artiklen kan du se, Dennis forklare værten Lene Beier, hvorfor det ikke gik mellem dem.

To ekstra personer

Dennis og Anja er ikke flyttet sammen, men heldigvis bor hun i nabobyen Tønder, så de kan ses uden at skulle køre langt. Dennis bor stadig i et hus i Løgumkloster sammen med to kammerater.

Det er helt nyt for Dennis at være i et parforhold. Men det er ikke det eneste, der er nyt ved situationen. For der følger nemlig to helt særlige personer med. Anja har to børn fra et tidligere forhold, som Dennis nu også har lært at kende.

- Lad os nu se, hvad min rolle bliver. De har jo en far. Vi tager det helt stille og roligt, siger Dennis og tilføjer:

- Men det bliver da anderledes. Jeg havde ikke lige regnet med at få en kæreste med to børn. Men hun er en rigtig sød pige, så jeg er sikker på, at det er det hele værd.

Stor opbakning på Facebook

Deres 'kæreste-status' på Facebook har på under et døgn fået over 260 likes, og rigtig mange har ønsket parret tillykke i kommentarfeltet.

En ny sæson af 'Landmand søger kærlighed' er lige på trapperne. Landmændene er allerede fundet, nu mangler kun kvinderne.

Torsdag 30. marts bliver landmændene offentliggjort. Du kan både se, hvem de er her på tv2.dk og på TV 2.